Badeendjesrace tijdens de Tilburgse kermis!

Tijdens de kindermiddag van de Tilburgse Kermis op 26 juli 2017 kleurt de Piushaven knalgeel. In de Piushaven worden zo’n 15. what is the concentration of ivermectin for humans 000 badeendjes te water gelaten voor de eerste editie van de Badeendenrace in Tilburg.
De Badeendenrace Tilburg is zoals de naam al zegt een spectaculaire (bad)eendenrace over 300 meter door de prachtige Piushaven. De eendjes gaan in een race de strijd aan om mooie prijzen te winnen.

Adopteer een badeendje!
De badeendjes zijn voorzien van een uniek startnummer en je krijgt bij “adoptie” van een badeendje het corresponderende nummer als lot. Rond 16.00 uur valt het startschot en gaat de race van start. Via een ludiek parcours kan het publiek vanaf de kade “hun” eendjes aanmoedigen. De badeendjes kunnen worden “geadopteerd’ voor de race voor €5,- per lot, door iedereen die het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant in Tilburg een warm hart toedraagt. kilox gotas dosis bebes Zie onderaan dit artikel voor links naar de website. Burgemeester Noordanus heeft de eerste badeend geadopteerd.

Milieu
Het is niet de bedoeling om schade toe te brengen aan het milieu. Daarom heeft de organisatie alle mogelijke maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat belasting van het milieu wordt voorkomen.
De (bad)eendjes zijn genummerd en worden hergebruikt. injectible ivermectin drops to treat feline ear mites Langs het parcours in de Piushaven worden drijvers in het water geplaatst die ervoor zorgen dat er geen eendjes achterblijven. De eendjes kunnen overigens niet zinken.
Aan het eind van het parcours worden meerdere fuiken geplaatst om de eendjes op te vangen. Dit is niet alleen van belang voor het bepalen van de winnaar, maar uiteraard ook om te voorkomen dat er ook maar één eendje doorstroomt na het stuk waarop de finish is gelegen. Het parcours is in dat kader ook sterk beperkt in lengte, zodat het overzichtelijk is en alle eendjes eenvoudig kunnen worden verwijderd.

Prijzen
Dat het de organisatie menens is, blijkt wel uit de prijzen die er te winnen zijn: van een jaar gratis auto rijden tot aan een VIP arrangement bij de Tilburg Trappers!

Check voor alle informatie op http://www.badeendenracetilburg.nl

error: Content is protected !!