Budgetkermis met primeur!

De budgetkermis is inmiddels ook een kermistraditie aan het worden: kermis vieren is voor iedereen en dat is de voornaamste doelstelling van initiatiefnemer Robert Martens. Van 24 mei tot en met 2 juni 2019 is op evenemententerrein Het Laar ook dit jaar weer een familievriendelijke en vriendelijk geprijsde kermis te vinden. what isdifference in ivermectin for horses and dogs

Primeur

Dit jaar staat er zelfs een heuse primeur. De Fun-factory is een leuke familie-attractie waar je vrolijk uitstapt. cdc covid treatment ivermectin Ook geschikt voor de allerkleinsten maak je een rondrit langs diverse scenes waar genoeg te zien valt. Het is een trend die we vaker op de kermis gaan tegenkomen komende jaren, attracties blijven evolueren en bieden steeds meer soorten van beleving. ivermectina pode beber

Fun-Factory
Close-up van de Fun-Factory attractie van fam. de Poorter. Nieuw in 2019! ( foto van Facebookpagina Fun-Factory )

Budget

Een betaalbare kermis voor iedereen dat is altijd het uitgangspunt geweest van de Budgetkermis in Tilburg. Voor de grote attracties betaal je maximaal 2,50 euro en voor de kinderattracties 1,80 euro. Ook de spelletjes en kermislekkernijen werken met aangepaste prijzen.

Programma

Evenals vorig jaar is er ook weer een randprogramma rondom de kermis. Voor de kinderen komen Koning Koos, Prinses Sasa en Toto naar de kermis en kun je met ze op de foto. Natuurlijk komt KB de Kermisbeer weer kermiseuro’s uitdelen en zal ook de mascotte Bucky van de Tilburg Trappers een kijkje komen nemen op de Budgetkermis. Verder kan er weer van vuurwerk genoten worden en is er nog veel meer te doen. Kijk hiervoor op de activiteitenpagina van de website.

Overige attracties

Ook dit jaar teveel attracties om op te noemen: een Familieachtbaan voor groot en klein, dwalen in het Escape doolhof, sensatie in de Deca Dance, X-Factory, of Gravitron, gieren en brullen in het 4 etage hoge Boobytrap Hotel, maar ook voor de kleintjes is er weer van alles te beleven: zelf sturen op de Mini Cars, rondjes in de draaimolen draaien, een spannend ritje in de Jungle Buggy of samen met opa, oma, papa of mama in de Flying Dombo of Tea Cups.

Wie liever een gokje waagt of geniet van een verse kermislekkernij is natuurlijk ook van harte welkom. Bekijk hier de complete attractielijst.

Rommelmarkt

Op zondag 26 mei 2019, van 10.00 tot 18.00 uur, is er een gezellige rommelmarkt op het terrein.

Parkeren

Er kan geparkeerd worden naast de kermis op het Laar en mocht deze vol zijn is er op het Laarveld Oost nog voldoende gratis parkeerruimte. Op zondag 2 juni tijdens de rommelmarkt zijn er in de nabijheid nog alternatieve parkeerlocaties gevonden. Let dus goed op de borden en de verkeersregelaars! Het parkeren is budget, dus GRATIS!

Informatie

Kijk voor alle informatie en de agenda op http://kermisstappegoor.nl/

error: Content is protected !!

Ontdek meer van Kermis Tilburg | Tilburgse kermis 2023

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder