Veel discussies rond kermis Reeshof

De komende kermis in vinex-wijk de Reeshof, het grootste stadsdeel van Tilburg, houdt de gemoederen goed bezig. صور باصره

Het begon allemaal in januari, met een berichtje in de krant dat de kermis voor komend jaar gaat verhuizen naar een andere locatie. Op zich logisch, want het winkelcentrum Heyhoef gaat uitbreiden op het terrein waar nu nog de kermis gehouden wordt.

Vervolgens liet de wethouder weten dat er voor dit jaar geen botsauto’s welkom zijn op de familiekermis in de Reeshof. De oorzaak van dit besluit kwam voort uit het feit dat er veel rotzooi wordt getrapt door jongeren en dat er aanwijzingen zijn dat deze zelfs hiervoor vanuit andere wijken komen. شحن باي بال عن طريق فوري Niet leuk voor de exploitanten en omwonenden. De kermis stopte hierom al enige jaren om 21u en stond er een vaste politiepost.

De VVD was het er niet mee eens. Een tweetal weken later dienden zij een motie in, omdat volgens hen botsauto’s ten eerste gewoon bij de kermis horen en ten tweede omdat de gemeente niet wil zwichten voor een paar raddraaiers. De gemeenteraad stemde hier mee in en het kermisteam mag proberen of er nog een exploitant interesse heeft om hier in de wijk te komen staan met zijn botsauto’s.

Wakker geworden door al deze berichten, mengt zich nu ook een bewonersvereniging in het rumoer. بايرن ميونخ دوري ابطال اوروبا Ze hebben een brief geschreven waarin ze klagen over het feit dat ze niet gehoord zijn over de nieuwe locatie: een groenstrook aan het park nota bene, daar staan niet eens huizen. Daarnaast vragen ze om toch de botsauto’s te weren, waarschijnlijk vanwege het familiaire karakter van de kermis en de activiteiten rond koningsdag.

error: Content is protected !!