Update, de kermisnieuwtjes en foto’s tot zover..

De Tilburgse kermis is alweer een paar dagen onderweg en er is zoveel media aanwezig dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Bij deze een paar opvallende nieuwtjes van de afgelopen kermisdagen.

Luchtbuks Ria

Ria van Dijk is inmiddels 99 en ze had zich voorgenomen om zeker tot haar honderdste naar de Tilburgse kermis te gaan om een foto te schieten bij de schiettent. “Luchtbuks” Ria doet dat al vanaf haar 16de en ieder jaar raak. Dit jaar dreigt ze te moeten afzeggen. Ze kampt al drie weken met een hardnekkige longontsteking. Ze zou op vrijdag, de eerste dag van de kermis, gaan schieten, maar ,,Nee’’, zegt ze. ,,Ik wil wel, maar het gaat niet. Ik ben geen mens gelijk.’’

Storing Zweefmolen

De 80 meter hoge zweefmolen Around the World XXL heeft zaterdagmiddag ruim een halfuur stilgestaan. De stoeltjes, met daarin tegen de dertig bezoekers, bleven een paar meter onder de top hangen. De storing werd vermoedelijk veroorzaakt door een fout met een sensor. العاب الاحصنه Een personeelslid klom naar boven om de mensen gerust te stellen en even later kwam de molen weer op eigen kracht omlaag. الرياضية اون لاين Zaterdagavond draaide de zweefmolen zijn rondjes weer.

Blokkade

Een harmonica-stadsbus manoeuvreerde zich zaterdagnacht niet helemaal lekker door de bocht achter de EuroCoaster en blokkeerde daarop de uitgang van de Tivoli parkeergaragage. Uiteindelijk moest de politie er aan te pas komen om de bezoekers van de parkeergarage veilig rondom de bus te begeleiden, aangezien de bus niet zomaar van zijn plek af kwam.

Kermisrun

Zaterdagochtend was het tijd voor de tweede editie van de Tilburgse kermis run – een loopevenement van 5 of 10km over het kermisterrein. De deelnemers gingen langs de poffertjeskraam, het reuzenrad, de botsauto’s en zelfs achtbanen! Het weer zat niet helemaal mee deze keer, want ze werden getrakteerd op enkele kleine buitjes. بوكر اون لاين حقيقي

Geen nieuws…

..is goed nieuws? De kermis verloopt voorspoedig en het is tot nu toe gezellig druk geweest op de eerste paar avonden. Het weer laat zich tot zeker dinsdag van haar beste kant zien en dan volgen er drie hete tropische dagen. Maar als het weekend begint is de temperatuur ook weer zoals het wezen moet en maken we ons op voor een mooi tweede weekend.

Foto’s

In ons fotoboek werken we steeds de foto’s bij, hieronder een paar draaifoto’s.

error: Content is protected !!