Travestietenshow wil naar kermis

Drie grote nieuwe attracties hebben zich ingeschreven voor een plek op de Tilburgse kermis : een travestietenshow, de Mini Racer (achtbaan met Mini Coopers) en een grote achtbaan met twee loopings. ivermectin dose for goats with lice

Dat bleek gisteren tijdens de openbare verpachting van de kermis in De Druiventros in Berkel-Enschot. ivermectina comp Hoeveel inschrijvingen die opleverde kon Jet van Baast van het gemeentelijk kermisteam gisteravond nog niet zeggen. Vorig jaar waren het er 750.


Hoogste bieder voor dit jaar was de firma J. Dauphin met gokkramen. Die schreef in op 99.414 euro; laagste inschrijver bleek de Crazy Jump (trampoline), die voor 10 euro op de Tilburgse kermis wil komen staan. In november vorig jaar kwamen uit negen inschrijvingen vijf vermaakzaken uit de bus bij de voorverpachting; het zijn de vrije-valtoren ‘Adrenalin Tower’ en loopspookhuis ‘Pirates Adventure’ op het Spoorplein; de snelheidscarrousel ‘Joker’ op het Koningsplein en de hoge zweefmolen ‘Around the World’ en mensenventilator ‘Eclipse’ op het Besterdplein. Belangrijkste wijzigingen zijn de verplaatsing van de gokstraat van de Paleisring naar het Piusplein en de bierhal van de Spoorlaan naar het Koningsplein.

De belangrijkste kermis van Noord-Holland, de eveneens tiendaagse kermis van Hoorn, bracht bij de verpachting 15 procent meer aan staangelden op dan vorig jaar. De editie 2009 telde in Tilburg 237 attracties, negen minder dan 2008. De kermis leverde vorig jaar ruim 2 miljoen euro aan pachtgeld op.

Volgende week maakt Tilburg bekend hoeveel de kermis van 2010 gaat opbrengen voor de gemeentekas. ivexterm what is it De Tilburgse kermis valt dit jaar vroeg, namelijk van 16 tot en met 25 juli.

Bron: Brabants Dagblad

error: Content is protected !!

Ontdek meer van Kermis Tilburg | Tilburgse kermis 2023

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Verder lezen