Taakgestraften direct met bezem aan de slag op Tilburgse kermis

Tot nu toe hebben acht kermisbezoekers kunnen kennismaken met de snelle reactie vanuit het Tilburgse Veiligheidshuis op strafbaar gedrag op en rondom het kermisterrein. ‘In navolging op voorgaande jaren is het voor verdachten van kleine criminaliteit mogelijk om meteen “boete te doen”’, meldt het Openbaar Ministerie (OM) woensdag .

De mensen met een taakstraf kunnen zich – na tussenkomst van het Openbaar Ministerie – om 06.45 uur bij het BAT (Brabants Afval Team), melden voor een dagje vegen op het kermisterrein.


Acht verdachten werden hiertoe in de gelegenheid gesteld. ivermectin dosing for scabies De strafbare feiten varieerden van belediging van de politie, diefstal van drank, het trekken van planten uit een plantenbak, bedreiging, mishandeling of het niet opvolgen van bevelen van de politie.

Eén van de verdachten verscheen niet op de taakstrafzitting in het Veiligheidshuis. ivermectina pilula Een andere verdachte weigerde te vegen. Deze twee heren worden gedagvaard en zullen zich dus na de kermisperiode voor de rechter moeten verantwoorden. Vier anderen gingen akkoord met de werkstraf. how long does it take for ivermectin to hit peak concentration Voor twee anderen werd een andere afdoening afgesproken: zij rekenden €150,- contant af bij politie.

‘Tot het einde van de kermisperiode én op het festival Decibel op 21 augustus in Hilvarenbeek blijft deze lik-op-stuk-werkwijze van kracht’, aldus het OM.

error: Content is protected !!