Thema Roze Maandag: ‘Be gay for a Day’

Terwijl de lente weer in volle bloei is en moeder natuur zich van haar kleurrijkste kant laat zien, maakt Tilburg zich op voor Roze Maandag. HEHOLEBIES uit alle windstreken klonteren maandag 20 juli, op de Tilburgse Kermis, weer samen tot een blije feestende massa. Zoals we bij het Europees kampioenschap voetbal met de kleur oranje aangeven samen ergens achter te staan, zo doen we dat op Roze Maandag met de kleur Roze. Met het thema ´Be gay for a day! ivermectin pour-on for cattle dosage ´ wordt iedereen uitgedaagd zich roze uit te dossen.


Eendagsnicht
Met het thema ´Be gay for a day´ roept Stichting Roze Maandag iedereen op om zich tijdens Roze Maandag 2009 van zijn meest kleurrijke kant te laten zien. “Roze Maandag is een feest vóór iedereen maar ook zeker ván iedereen. Roze Maandag is niet meer alleen het evenement van kijken maar ook zeker van gezien worden. We maken het feest met z’n allen en met dit thema kan iedereen er op zijn eigen manier een steentje aan bijdragen”, aldus voorzitter van Stichting Roze Maandag Pepijn Moors. Het zit in de Nederlandse cultuur om je tijdens feesten flink uit te dossen. Zoals tijdens het Europees Kampioenschap voetbal afgelopen zomer. Doordat elke kroeg, kantine en huiskamer oranje kleurt, kan je duidelijk zien dat iedereen zich verbonden voelt. Zo werkt dat ook bij bijvoorbeeld Sensation. Dit internationale dance-evenement heeft z´n populariteit vooral te danken aan de dresscode wit. Wanneer we ons uitdossen geven we uiting aan onze eensgezindheid. Roze maandag staat erom bekend dat alle geaardheden zich verbonden voelen en eensgezind over het kermisterrein trekken. Dit jaar willen we iedereen aansporen dat te uiten door zich in roze uit te dossen. Dus een echt roze feest, niet alleen voor homo’s, lesbiennes en biseksuelen, maar voor iedereen. how often can you apply ivermectin on a dog Voorzitter Pepijn Moors: “Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Of je nou met je heren-hockeyelftal allemaal verkleed komt als vrouw of je trekt met je vriendinnen je roze beenwarmers aan en zet een cowboyhoed op. Tijdens Roze Maandag kan het allemaal”.

Homo-emancipatie
Het thema ´Be gay for a day´ is niet alleen bedoeld hetero´s erbij te betrekken. Roze Maandag blijft natuurlijk altijd de dag die in het teken staat van homo-emancipatie en integratie. Hier kan je dus laten zien wie je werkelijk bent. Lekker hand in hand rond struinen over de kermis en elkaar eens een flinke zoen geven, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er raar word opgekeken. ivermectina cuantas tabletas trae

Bron: Stichting Roze Maandag

error: Content is protected !!