Paleis van Roy Donders nieuwe concurrent bierhal!

Er is geen ontkomen aan tijdens de Tilburgse kermis: met Rians Dolledinsdag, Belle Perez en Corry Konings lijkt de Bierhal op de Tilburgse Kermis er een nieuwe concurrent bij te hebben.

Voor het pand aan de Heuvelring, tegenover de Heuvelpoort, wordt momenteel gebouwd aan een overkapping voor het Donders Paleis. Vrijdagavond opent de huispakkenkoning zelf zijn eigen café voor één week.
Voorlopig is die vrijdagavond het enige officiële optreden van Donders zelf in het Paleisje, in het pand van voormalig restaurant Juffrouw Tok. Voor een slordige 300 euro heb je overigens een vip-tafel voor acht personen.

Roy Donders
Roy Donders

Lees verder

4 Responses
 1. Marella

  Maandag was Royke er elke 2 uur terwijl hij zondag zijn oom heeft moeten afgeven……….. Dus respect voor deze jongen hij stond er iedere 2 uur te zingen met een lach op zijn gezicht echt super knap!

 2. Willem

  Trots op ‘ons’ nieuwe Tilburgse exportproduct, maar Roy(ke) zou toch wel wat vaker aanwezig moeten zijn, zeker in zijn tijdelijke onderkomen “Donders paleis”. Succes kerel. Groet, DJ Mike.

 3. leuk tot roy komt zingen in tilburg op de kermis ik kom zelf uit maastricht ik kom elk jaar naar de tilburgse kermis is altijd leuk om naar toe te gaan in de vakantie
  roy succes met optreden

  groetjes van d j marco uit maastricht

 4. Kei gaaf ons Royke een kermis bierhal (cafe )
  Alleen jammer dat Roy maar een dag zingt dat had wel wat meer mogen zijn.
  Maar vindt het wel een kei gaaf iets voor tilburg.
  Kei fan van ons Roy

%d bloggers liken dit: