Openingsfeest Kermis Tilburg 2016 op het Koningsplein

Vandaag, vrijdag 22 juli om 18.00 uur is het zover: het openingsfeest van de kermis 2016 in Tilburg. Dit keer op de Nostalgische Kermis, te vinden op het Koningsplein.

Met om 18:00 uur een presentatie van de Tilburgse dansschool van Opstal, gevolgd door een optreden van Frank Smeekens. Aansluitend hierop volgt om 19:00 uur de officiële opening van de kermis door kermiswethouder Erik de Ridder. Erbij zijn is misschien nog wat winnen: er wordt met een T-shirt “kermiskanon” geschoten op het publiek.

Openingsfeest Tilburgse Kermis

Feesten met “Hollands beste” kan op de openingsavond van Amstel Bierhal. Vanaf 20.30 uur met onder meer André Hazes Junior, Wolter Kroes, Alex en John de Bever. Meer informatie hierover vind je in onze agenda.

Extra parkeerterreinen

Cn8qwCwWYAAhe3f.jpg large

13754564_1053179914760664_4975519901182632210_n

Er zijn twee initiatieven voor extra parkeren opgedoken. Beide achter het station in de Spoorzone. Wat beide flyers niet vermelden is dat het nog behoorlijk lastig kan zijn om er te geraken tijdens de kermis. Als je op navigatie rijdt, zorg er dan in ieder geval voor dat je via de westelijke ringbaan rijdt, want over de oostelijke heb je nog een hele klus om daar te komen. Tevens staat er voor deze terreinen nergens aangegeven hoeveel plaats er eventueel nog is, in tegenstelling tot de gemeentelijke parkeergarages.
Parkeren kan voor 1 euro op de aangegeven pendelbus parking en voor de vroege vogels vaak ook nog wel gratis in de omliggende woonwijken, maar de controles zijn er erg streng, let dus goed op de borden voor vergunninghouders. online sportfogadás oldalak

Onze tips

De nieuwe opzet van de Nostalgische kermis op het Koningsplein. De Airmaxx One, vlak voor het Koningsplein, de Propeller en de Soundmachine richting het Piusplein, de 90m Tower en de Jumper op de Heuvel, de XXL Supermouse op het spoorplein, evenals de Tagada. külföldi fogadóiroda Onder het spoor loop je naar de Cobra coaster, de Ghost Rider en de Star Flyer. Vergeet het Besterdplein niet en buig op de terugweg eens de Spoorzone in, met onder andere de Tornado en Psychodelic ter vermaak. nyerogepes jatekok ingyen Weer onder het spoor door, uitblazen op een terras, nog een spelletje spelen en de route terug naar het Spoorplein. Op sommige avonden zij er nog lichtshows op het witte paleis en loop ook eens de kermis-expo binnen op het Koningsplein. Ook in Cinecitta is nog en foto-expo te zien. Oh en het reuzenrad staat dit jaar op het NSplein, of je moet gaan voor de oude Amerikaanse versie op de Nostalgische kermis!

Veel plezier !

error: Content is protected !!