Nieuwsberichten 1884

Bron: Tilburgsche Courant

13-7-1884
Voorheen en Thans. Enige jaren geleden was de Hasseltse Kermis nog zeer vermaard . lab pharma ivermectina gotas Gedurende acht dagen stroomden honderden Tilburgers naar de Hasselt om een bezoek te brengen aan het plein dat bezaaid was met kramen, tenten enz. Ouden en jongen verkeerden in feestelijke stemming, En afgelopen Zondag? Nog nooit waren zo weinig bezoekers aanwezig, en de gehele markt bestond uit enige kruiwagens beladen met oliekoeken en kersen. Binnen enige jaren zal de Hasseltse Kermis totaal vergeten zijn. use of ivermectin and permethrin at the same time


Datum 4-9-1884
Een rondwandeling over de Tilburgse Kermis. C. Spriet met zijn ‘Th{acute}eatre des Nouvaut{acute}es, op het Willemsplein het Theatre Phillipe, koninklijke goochelaar elke avond wordt een Ballet Pantomine Fe{acute}erique opgevoerd. how does ivermectin help rosacea De Poffertjes, zuur- en verversingskraam van S. de Boer firma C. Vulsma tegenover het Hotel ‘de Zwaan’ op de Heuvel. het Theatre M{acute}ecanique, een electriseertent, de Tramway, de schiettenten, een drietal draaimolens, Koekkramen van Beumer; Janssen enz. waar echte Bosche en Deventerkoek te koop is.

9-11-1884
Het verzoek om de Kermis van Augustus naar Juni te verzetten is door een 500 tal belastingbetalende inwoners van Tilburg, waaronder vele fabrikanten en boeren getekend en naar de Tilburgse Gemeenteraad gezonden.

error: Content is protected !!