Giel Beelen, Rob Stenders en Peter Snijders op Kermis FM

Giel Beelen (3FM), Rob Stenders (3FM / KXradio), Maurice Verschuuren (KXradio), Henk Kanning (Kink FM) en Peter Snijders (Radio 10 Gold) zijn komende zomer te horen op Kermis FM. Het radiostation is opnieuw te vinden op de grootste kermis van de Benelux. Met Kermis FM start de Kermispret al thuis of in de auto! De heftigste, mooiste en leukste attracties op de Tilburgse Kermis zijn te horen. Daarnaast peilt Kermis FM het kermisgevoel van bekend Nederland. Ook als kermisbezoekers op zoek zijn naar een parkeerplaats in de Tilburgse binnenstad of gewoon op de hoogte willen blijven van het laatste (kermis)nieuws, zitten ze goed op Kermis FM.

Voor Rob en Giel is het de tweede keer dat ze bij Kermis FM te horen zijn. Ook Roosmarijn Reijmer (3FM), Sander de Heer (Radio 2) en Domien Verschuuren (3FM) hebben alweer toegezegd in juli naar Tilburg te komen. Peter Snijders werkte jarenlang voor Radio Noordzee en is tegenwoordig te horen op Radio 10 Gold. Ook hij komt in juli naar Tilburg. En de lijst met dj’s zal de komende tijd langer worden!

Op Roze Maandag komen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga (3FM) met hun Coen & Sandershow live vanuit de studio van Kermis FM op de Heuvel in Tilburg.

Kermis FM heeft ook dit jaar weer bijzondere partners. Het nieuws zal opnieuw in samenwerking met het Brabants Dagblad gebracht worden. BNN zal weer een aantal jonge programmamakers van de BNN University op de redactie laten meewerken, zodat ze kans krijgen hun opleiding in de praktijk te brengen. De NS zorgt voor actuele spoorinformatie op Kermis FM. (noot redactie – die staat hier ook het hele jaar door op de site)

Kermis FM is niet alleen via de ether, maar ook onder meer via www.twitter.com/kermisfm tien dagen lang live te volgen. De zender gaat op vrijdag 16 juli 2010 feestelijk van start.

error: Content is protected !!