Exploitant “Commander” wil naar Tilburg.

Als het aan kermisexploitant Sascha Hanstein ligt staat de nieuwe kermisattractie Commander volgende zomer op de kermis in Tilburg.

Hanstein had Commander voor zowel de kermis in Uden als voor de kermis in Tilburg ingeschreven en dit zorgt voor onduidelijkheid over waar de attractie daadwerkelijk zal staan in juli. كيف تربح في الروليت Het eerste weekend van de kermis in Tilburg en het laatste weekend van de kermis in Uden overlappen elkaar en de Commander kan natuurlijk maar op een plaats tegelijk staan. امريكان اكس برس

Contract

De gemeenten Uden en Tilburg hebben besloten dat de Commander in juli in Uden zal staan. Hanstein had met de gemeente Uden al een contract over het staan van de Commander op hun kermis. “We houden hem aan zijn contract, afspraak is afspraak,” aldus de gemeente. Als de attractie niet op de kermis verschijnt legt de gemeente Uden Hanstein een dwangsom van vijfduizend euro per dag op, die kan oplopen tot vijftigduizend euro.

Toch naar Tilburg

Hanstein is het niet eens met de beslissing van beide gemeenten en zegt gewoon naar de kermis in Tilburg te komen. Ondanks dat de gemeente Uden hem een dwangsom oplegt als hij niet komt opdagen. “In Tilburg kan ik veel meer geld verdienen,” aldus Hanstein. الطفل انتوان

Weigeren

De gemeente Tilburg vindt ook dat Uden in zijn recht staat om te eisen dat Hanstein met Commander op de kermis verschijnt. Maar als Commander in juli toch naar Tilburg komt kan de gemeente hem niet weigeren. “Het staat niet in onze voorschriften dat als een exploitant op een andere kermis heeft ingeschreven dat wij hem hier dan mogen weigeren. Het is niet netjes dat een exploitant dan eventueel op twee verschillende plekken gaat inschrijven,” aldus David Chapman van de gemeente Tilburg.

Bron: Ger.nl Blog

2 Responses
  1. fre0n

    misschien maar goed dat hij niet naar tilburg komt. dat had miscshien wel een lege plek opgeleverd. de Commander is inmiddels in duitsland verboden. het lijkt me sterk dat ze in nederland wel gewoon geexploiteerd zou mogen worden.

  2. Kermis Pers

    Opvallend dat de 2 gemeente zo graag een attractie naar hun stad wil halen terwijl hij al 2 maal een ongeluk heeft gehad waarbij er een gondel losgekomen is.

    *** edit redactie ***
    Het heeft geen zin om hier een discussie te starten over bepaalde shakes, daar zijn de diverse kermisforums voor.

%d bloggers liken dit: