Eerste attracties voor de Tilburgse kermis 2019 bekend!

Hoewel de gemeente dit jaar wat terughoudender lijkt met het verstrekken van lijstjes voor de komende kermis, lukt het vaak al wel om een en ander te achterhalen via de exploitanten zelf.

Loopingcoaster – Zo leren we dat de Teststrecke terug komt komende editie! Deze achtbaan met dubbele looping kwam enkele jaren geleden uit een Amerikaans pretpark terug naar Europa en kreeg een nieuw thema.  In Tilburg bleek de attractie al enkele malen zeer populair. 

Grootvermaak – Als we kijken naar afgelopen editie, weten we inmiddels ook welke zaken er in ieder geval op herhaling komen in 2019. NIet de minste, want de Powerpolyp, Reaktor, Eurocoaster en persoonlijk favoriet Ghost-Rider komen allemaal terug!

Wijzigingen –  Er zijn wat wijzigingen ten opzichte van de opstelling van vorig jaar. De attracties aan het Stadhuisplein worden omgedraaid. Dat betekent dat de grote attracties met de rug richting het, in verbouwing zijnde, stadhuis komen te staan. Kleinere attracties staan met de achterkant richting het, tegenover liggende, appartementencomplex Frankenhof. Hierdoor hebben de bewoners ook eens beter zicht op de kermis. Er komen volgend jaar geen attracties langs het Willem II- pad tot aan de Spoorlaan te staan. De attracties staan hier voorbij de Magazijnstraat – dat is maar een klein stukje de Spoorlaan op.

Zomers –Hopelijk krijgen we net zo’n lekker weer als tijdens de editie van 2018. Want op de kop van de Heuvel verrijst een Beach Club.

Op vrijdag 19 juli gaan we weer los. Ik tel af, u ook?

Erik de Ridder – wethouder Tilburgse kermis

2 gedachten over “Eerste attracties voor de Tilburgse kermis 2019 bekend!”

  1. We hopen dit jaar wel dat het een mooie kermis wordt, met mooie atraties en niet alleen maar opvulsel, neem een voorbeelt aan dortmund en drees , ga voor kwaliteit, haal eens een ouderwetse muziek exspres naar tilburg , mooi verlicht en goed gedecoreedt, goede raad van een kermis liefheber.

  2. hoop voor Tilburg dat er geen afzeggingen komen ,en hoop ook mooie zaken zoals bv muziek expres ,Air ,en teststrecheke enz
    Afwachten en wens de kermis organisatie en gemeente /betrokken veel geluk en wijsheid met de kermis 2019 .

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.