Attenzione: Wereldprimeur op de Tilburgse Kermis !

Op vrijdag 17 juli aanstaande barst het kermisgeweld weer los in Tilburg! En deze editie heeft wel een heel bijzondere attractie. what is the drug ivermectin used for De Tilburgse Kermis 2020 heeft namelijk een wereldprimeur.

Op die kermis is namelijk voor het eerst te zien, te doen en te ervaren: de Airborne!

Airborne concept art

Met zijn 65 meter hoogte en 32 zitplaatsen is hij uniek is zijn soort. Het is de grootste mobiele boosterattractie ter wereld. medicamento ivexterm Dus ben je een adrenaline junkie, hou je van hoog en hard? Dan moet je dit jaar zeker naar de Tilburgse Kermis komen!

“We zijn enorm in onze nopjes met deze primeur”, glundert kermiswethouder Rolph Dols. “We werken al jaren aan de kwaliteitsimpuls voor onze kermis. Bij een kermis horen nostalgische attracties, swingende side-events en zeker ook attracties in de categorie groot, groter, grootst. Daar valt de Airborne zeker onder. Ik kijk nu al uit naar het eerste ritje.”

Voor de liefhebbers: De Airborne is een variant op de Boostermaxxx, met 2×16 zitplaatsen. De attractie is van Nederlandse makelij en is gebouwd bij KMG in Neede. how long does it take for ivermectin to work on cats Het ruime aantal zitplaatsen vraagt om een extra zware uitvoering. De attractie weegt dan ook 120 ton. Met zijn lange armen haalt hij een snelheid van 120 km per uur en tikt hij met momenten een G-kracht van 4,5 G aan!

Airborne flyer

Wil je weten hoe een piloot of een Formule 1- racer zich voelt … stap in en maak het mee! Exploitant Willy Ordelman brengt de Airborne naar Tilburg. Je vindt de Airborne straks op het Piusplein.

error: Content is protected !!