100% NL Zaterdag op Tilburgse Kermis

De grootste kermis van Nederland heeft er vanaf nu een feestdag bij: de 100% NL Zaterdag. Op zaterdag 17 juli staat de Tilburgse Kermis de gehele dag in het teken van ‘De Muziek Van Nederland’ en kleurt Tilburg oranje.

Algemeen Directeur Carlo de Boer van 100% NL: “In samenwerking met de Tilburgse kermisexploitanten en de Gemeente Tilburg starten wij de 100% NL Zaterdag. Dit kermisfeest past perfect bij het vrolijke Nederlandse karakter van 100% NL. Vorig jaar trok de Tilburgse Kermis bijna 1,5 miljoen bezoekers, bijna net zoveel als onze 1,7 miljoen verschillende luisteraars per week. Op de 100% NL Zaterdag zal 100% NL live radio-uitzendingen verzorgen vanaf de kermis en er treden ’s avonds diverse Nederlandse artiesten op. We hopen dat de 100% NL Zaterdag net zo’n begrip zal worden als de Roze Maandag. Onze oranje shirtjes liggen al klaar”.

Voorafgaand aan de 100% NL Zaterdag op 17 juli, staat het radiostation 100% NL in het teken van de Tilburgse Kermis. Luisteraars maken kans op ‘een uur lang gratis kermis’ met toegang tot alle attracties, inclusief eten, drinken, vervoer en een Meet & Greet met Gerard Joling op de 100% NL Zaterdag in Tilburg.

error: Content is protected !!

Ontdek meer van Kermis Tilburg | Tilburgse kermis 2024

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder