LUV opent Roze Maandag

Opening gay-evenement in bierhal op Koningsplein

You’re the greatest lover en Trojan horse. Liefhebbers van het betere meezingwerk weten het: LUV is in town! De populaire meidengroep is ‘gestrikt ‘ om Roze Maandag feestelijk te openen. De aftrap van hét gay-evenement van Nederland vindt om 13.00 uur plaats in de Bierhal, op het Koningsplein.


Ooit begonnen als homo-integratiefeest is Roze Maandag uitgegroeid tot een evenement van iedereen, voor iedereen. العاب قمار بوكر Verschillen als geaardheid, religieuze achtergrond, komaf, rang, stand, geslacht tellen niet mee en er wordt vooral samen feest gevierd. Roze Maandag verbroedert! Deze boodschap zorgt dat steeds meer bezoekers (honderdduizenden!) de weg naar de Tilburgse kermis weten te vinden.

Het thema voor 2010 is net als in 2009 ‘Be gay for a day’. كيفيه لعب البوكر Iedereen kan en mag zijn of haar kleurrijke, excentrieke zelf zijn op deze dag. Dit geldt voor homo’s en lesbo’s, maar ook zeker voor de hetero’s. Voorzitter Pepijn Moors van de Stichting Roze Maandag roept iedereen op om zich zo kleurrijk mogelijk te kleden. “Roze Maandag is één groot feest en bij uitstek de dag om je zo bont mogelijk uit te dossen. Hoe kleurrijker, hoe beter. Zo maken de bezoekers, de kermisexploitanten en de Tilburgse horeca de homo-integratie zichtbaar door er samen een roze feest van de maken.”

LUV
Opgericht in 1976 is LUV misschien wel de bekendste damesgroep van Nederland. José Hoebee, Patty Brard en Marga Scheide scoorden regelmatig flinke hits, met You’re the greatest lover en Trojan horse als uitschieters. De groep acteerde in wisselende bezettingen, maar in 2005 kwamen de originele zangeressen weer bij elkaar.

Wuppies
Traditiegetrouw worden ook dit jaar op Roze Maandag weer de Roze Wuppies verkocht. De opbrengst uit de verkoop van deze grappige roze pluizenbolletjes komt geheel ten goede aan het Aids Fonds. Met een kleine gift kan iedereen zo het Aids Fonds helpen in de strijd tegen hiv en aids. تكساس هولدم بوكر

Nachttrein
Ook in 2010 is Roze Maandag uitstekend bereikbaar per (nacht)trein. Gelukkig maar, want het roze feestgedruis duurt tot diep in de nacht. Na al die gezelligheid is een comfortabel treinritje terug naar een huis een prima afsluiter van een geweldige dag.

Bron: Tilburg.com

error: Content is protected !!