Inschrijvingen tweede editie Blauwe Zondag in stijgende lijn

Organisatie erg te spreken over de grote animo voor gezamenlijke maaltijd

Op zondag 21 juli 2013 vindt voor de tweede keer Blauwe Zondag plaats. Dit is een kermismeeting voor en door mensen met autisme.

“Op dit moment zijn wij erg te spreken over het aantal deelnemers aan de gezamenlijke maaltijd. Hierbij zitten we nu al op een kleine 25 mensen die met ons gaan lunchen op het stadhuis. De groep is tevens erg divers qua leeftijd en vorm van autisme, wat ons erg veel deugd doet. طريقة الربح في لعبة الروليت De deelnemers komen uit diverse uithoeken van Nederland en zelfs enkele deelnemers komen uit België. بيت ٣٦٥

Exacte cijfers van mensen die meedoen aan de meeting zelf, zijn er op dit moment nog niet: Deelname aan de meeting vanaf 15:00 uur is vrijwillig.

Tijdens het persmoment om 12:30 zal tevens het nieuwe logo van Stichting Autilook* worden gepresenteerd.

Esther tekende pas geleden voor het nieuwe logo en huisstijl van Stichting Autilook.
Esther heeft zelf een vorm van autisme, namelijk het Syndroom van Asperger, en heeft voor het logo de volgende dingen gebruikt:

“Ik heb gekeken naar het vorige logo van Autilook en ben begonnen met het gebruik van diverse kleuren om dit logo iets sprekender en moderner te maken. Daarnaast wilde ik ook een eigen identiteit geven aan Autilook. We begonnen met oogjes die een andere kant op keken, vanwege ‘onze’ andere kijk op de wereld. طريقة الربح في الروليت Aan de andere kant kon dat ook de nadruk leggen op het ‘niet aankijken van mensen’. Uiteindelijk hebben we dan ook gekozen voor oogjes die je recht aankijken, om te laten zien dat niet elke autist voldoet aan de vooroordelen die er zijn. Wij willen laten zien dat we talent hebben en het tegendeel bewijzen van de vooroordelen die er zijn over autisme. We zijn dan ook erg tevreden met de huisstijl zoals deze eruit is komen te zien.”

Voor meer informatie kunt u terecht op de website, http://blauwezondag.autilook.nl/

error: Content is protected !!