Dode gevallen op Tilburgse kermis

Een klimpartij op het spookhuis aan de Heuvel heeft een nog onbekende man in de nacht van donderdag op vrijdag het leven gekost.

Op de Tilburgse kermis is in de nacht van donderdag op vrijdag een man om het leven gekomen door een val uit een kermisattractie. Dat heeft een woordvoerster van de politie bekendgemaakt.

De kermis was al gesloten, toen de man om onduidelijke redenen het spookhuis in ging en omhoog klauterde. Rond 3 uur in de ochtend klom hij, voor de ogen van een aantal getuigen, in de attractie Spuk, tegenover de ingang van de kerk en naast het reuzenrad. موقع اكس سايت Getuigen hoorden even later een harde klap en vonden de man op de grond achter de attractie. Surveillerende agenten waren snel ter plaatse, maar konden het slachtoffer niet meer redden.

Mogelijk onder invloed verloor hij zijn evenwicht, verklaarde de politiewoordvoerder rond half vier vrijdagochtend. كونكر De man viel neer tussen spookhuis en reuzenrad. Vermoedelijk was de man op slag dood. De politie onderzoekt de precieze toedracht. العاب قمار روليت

error: Content is protected !!