Winterkermis 2016: een nachtje doordraaien tijdens oud & nieuw!

winterkermis

Er wordt dit jaar flink uitgepakt tijdens de jaarwisseling in Tilburg. Naast een spectaculaire vuurwerkshow middernacht op de Heuvel, komt er nog een leuke activiteit bij. De kermisattracties op de winterkermis mogen namelijk de hele nacht open blijven.

Doordraaien
De attracties mogen tijdens de nacht van de jaarwisseling tot 06.00 uur in de ochtend open blijven. Na dat tijdstip is de kermis op Nieuwjaarsdag zelf gesloten. Kermisexploitanten mogen namelijk zelf bepalen of ze de hele nacht doorgaan tijdens de jaarwisseling.

Vuurwerk
De stad krijgt een grote vuurwerkshow op de Heuvel tijdens Oud & Nieuw. Tenminste, als Gemeente Tilburg de vergunning rond kan krijgen, liet wethouder Erik de Ridder weten tijdens de kick-off voor de Tilburgse Winterkermis.

[quote cite=”Erik de Ridder”]We gaan met z’n allen aftellen op de Heuvel tot het vuurwerk. Hiermee vieren we dat we een heel bijzonder 2017 gaan meemaken in Tilburg![/quote]

Over de winterkermis
Van 21 december tot en met 8 januari vindt de eerste editie van de Tilburgse winterkermis plaats. De opening is om 19:00u op de Heuvel. Verder kun je kermis en kerst vieren in de Heuvelstraat, het Pieter Vreedeplein, aan de Paleisring, het Piusplein en de Oude Markt. Naast attracties komen er kraampjes, kerstkoren en onder andere een wintereditie van de Schònste Stròtjes van Tilburg. De kermis is iedere dag van 11:00 tot zeker 23:00 geopend, op vrijdag en zaterdag tot 24:00uur.

error: Content is protected !!