Virtuele rondgang kermis 2011 op cd-rom te koop!

Bolpanorama & Tour fotograaf André Wils heeft in het kader van het 200 jarig bestaan van de Tilburgse kermis een virtuele tour gemaakt van de Tilburgse kermis in 2009.

Deze virtuele tour uit 2009 is te bekijken via internet ( http://adf.ly/4rEao ) en af te spelen op PC’s, Tablet’s, iPhone en Android toestellen.

Het heeft geïnspireerd om in het jaar 2011 wederom diverse attracties van de Tilburgse kermis vast te leggen.

Om het met een ieder te delen, wordt deze virtuele Tour uitgeven op cd-rom met als titel “Virtueel Rondwandelen Tilburgse Kermis 2011”.

De cd-rom is geschikt voor computers met Windows XP en hoger. De virtuele tour begint op het Heuvelplein achter standbeeld Willem II met zicht op de St. Jozef Kerk met zij aanzicht kermis attractie Inversion XXL.

Men kan d.m.v. een oplichtende oranje pijl wandelen van de ene bolpanorama naar de andere.

U bepaalt zelf de richting alsof u zelf op de Tilburgse kermis rondwandelt in 2011. Er zijn oplichtende oranje info’s (i) en camera’s met extra foto’s en informatie.

De cd-rom is te bestellen via email:  info@andrewils.nl voor introductie prijs van € 3,95 + € 2,50 verzendkosten met vermelding “VR Tilburgse Kermis 2011” uw naam en adres gegevens.

Voor meer informatie kijk op: http://www.andrewils.nl/html/cd-roms.html

error: Content is protected !!