Roze catwalk van Amsterdam naar Tilburg

Dragqueens, Imca Marina en 1500 feestende treinreizigers in RozeMaandagExpress

Hoge hakken, valse wimpers en extravagante kleding. Meer dan vijfentwintig dragqueens paraderen samen met 1500 treinreizigers op een roze catwalk van Amsterdam naar Tilburg. eurojackpot zaklady online Zij doen dit in de RozeMaandagExpress, een speciale trein die feestvierders uit Amsterdam, Utrecht en Den Bosch vervoert naar Roze Maandag, een van de grootste gay-evenementen van Nederland. Roze Maandag vindt plaats tijdens de Tilburgse Kermis en trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers.

De ‘roze’ catwalk van Amsterdam naar Tilburg wordt muzikaal omlijst door onder andere Imca Marina, jaren achtereen uitgeroepen tot ‘koningin van de homo’s’ en zangeres Miss Brandi Russell en boyband Outrageous. Tijdens Roze Maandag lanceren zij het officiële anthem voor de Gay Pride 2012. De RozeMaandagExpress wordt voor de derde keer georganiseerd. Bij de eerste twee edities was Den Haag het vertrekpunt. Dit jaar heeft Amsterdam de primeur, met een roze catwalk naar Tilburg. Tijdens de anderhalf uur durende treinreis kunnen 1500 feestende reizigers genieten van de roze catwalk met meer dan vijfentwintig dragqueens, meerdere optredens van Imca Marina, een roze discoshow en worden zij ge-styled in de Groom Saloon, aangeboden door Philips.

’s Avonds vertrekt de RozeMaandagExpress om 22. polskie zakłady bukmacherskie online 58 uur. De RozeMaandagExpress wordt aangeboden door de gemeente Tilburg. Een retourtje kost slechts € 20/€ 12,50 of € 7,50 (afhankelijk van de opstapplaats).
Kaartjes voor de trein zijn verkrijgbaar op: www.vvvtilburg.nl.

Route
De RozeMaandagExpress vertrekt op 23 juli om 10.11 uur vanaf station Amsterdam Centraal. Imca Marina en meer dan vijfentwintig dragqueens worden op perron 2b ontvangen door de Tilburgse kermiswethouder, Joost Möller. Na Amsterdam maakt de RozeMaandagExpress tussenstops in Utrecht en Den Bosch. milenium zakłady bukmacherskie
Er wacht een muzikaal onthaal op beide treinstations. In Utrecht zingt mannenkoor ‘Shansons’ de RozeMaandag treinreizigers toe. Muziekorkest ‘Predbant’ begeleidt in Den Bosch de RozeMaandagExpress op het laatste deel van het traject.
De feesttrein komt om iets voor twaalven aan in Tilburg waarna de 1500 roze reizigers zich mengen in het feestgedruis op het stationsplein. Om half een vertrekt de roze karavaan richting het Pieter Vreedeplein. Hier vindt de officiële opening plaats door niemand minder dan Edsilia Rombley.

bron: gemeente Tilburg

error: Content is protected !!