Domien Verschuuren (3FM, DJ)

Sinds april 2006 hoor je Domien op 3FM (NPS)! Begonnen in de 3FM nachtopleiding en nu iedere vroege ochtend te horen tussen 04.00 uur en 06.00 uur met ‘Domien is wakker’ (werkdagen) en op zaterdagavond (20.00 uur), samen met Annemieke, te horen in ‘Weekend DNA’. Stay tuned!

“Weken van te voren keek ik er al naar uit. Naar de lampjes, naar de muziek. Als de Tilburgse Kermis er aan zat te komen, was ik er al helemaal klaar voor! Ik ben helemaal geen daredevil en al die attracties vind ik verder maar niets, maar verder.. de sfeer van die tien dagen kermis: goud!

Eigenlijk duurde de Tilburgse Kermis voor mij nog veel langer. Ik was namelijk verslaafd aan de opbouw er van! Urenlang kon ik met mijn fiets over het terrein rijden, kijkend naar de vrachtwagens die langzaam transformeerden in attracties. Ik vond het fascinerend om te zien hoe de ‘monsters’ van een truck in de Roller Ghoster werden geplaatst en hoe de Movie Star (het mooiste reuzenrad dat Tilburg ooit heeft gehad) op werd gebouwd uit een stuk of acht enorme vrachtwagens.

Inmiddels woon ik al een paar jaar niet meer in Tilburg, maar er is één week wanneer ik meer dan drie keer in Tilburg te vinden ben: tijdens de Tilburgse Kermis.”

Domien Verschuuren
3FM

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.