Kom ook naar Single Friday !

Speciaal voor jou is vrijdag 27 juli Single Friday!

Nooit eerder overkwam het je dat je omringd was door zoveel singles als op Single Friday. Die dag kleurt het centrum van Tilburg wit, want de dresscode voor die dag is wit! letölthető nyerőgépes játékok

Ben jij erbij? Kom gerust alleen of met een stel vrienden of vriendinnen. Maak je geen zorgen over contact, want met de vaste ontmoetingspunten en het team van Single Friday is contact zo gelegd. Daar zorgt de organisatie van Single Friday voor.


Single Friday is ontmoeten, samen eten, plezier maken op De Tilburgse Kermis, speeddaten in het reuzenrad en in de spiegeltent lachen, gieren, brullen. En ’s avonds? Dan hebben de kroegen allerlei leuke programma’s samengesteld en is het overal feest!

De officiële opening is ’s middags om 15.00 uur op het Piusplein, waarna het feest van herkenning kan losbarsten. Met de prachtige Tilburgse kermis als decor, valt er een hoop te beleven op Single Friday. mobil gaminator Verschillende attracties komen deze dag met speciale Single Friday acties. Zo kun je gaan speeddaten in het reuzenrad en je toekomst laten voorspellen door een waarzegger.

Naast de activiteiten op de kermis kun je jezelf ook prima vermaken in de kroegen van Tilburg. Zo is er voor elke doelgroep een geschikte kroeg met verschillende activiteiten en is er op de Tilburgse pleinen ook van alles te doen.

Er zullen verschillende Meetingpoints zijn tijdens Single Friday. Hier kun je als single vooraf op ons forum afspreken met andere singles, zodat je niet alleen naar Single Friday hoeft te komen. Ook vind je bij deze meetingpoints het dagprogramma en een plattegrond met alle activiteiten tijdens Single Friday.

Ben jij Single of vind je het gewoon leuk om deel uit te maken van dit fantastische evenement? tippmix.hu/mobil/sportfogadas Zet dan vrijdag 27 juli in je agenda en kom naar Tilburg om samen met ons dit fantastische evenement te beleven!

Meer info op www.singlefriday.nl

error: Content is protected !!