Kermisprijzen 2013 uitgereikt

Het kermisteam en jury reikten donderdagavond de kermisprijzen uit aan de exploitanten.

The Tower, de 35-meter hoge attractie op de Heuvel, is door de bezoekers van de gemeentelijke kermiswebsite (detilburgsekermis.nl) uitgeroepen tot beste attractie van de Tilburgse Kermis.

Traditioneel worden op donderdagavond de kermisprijzen verdeeld. treatment for mange in dogs ivermectin Per categorie worden de attracties door een jury beoordeeld op exploitatie, prijs/prestatieniveau, muziek en geluid, originaliteit en de kijkwaarde.

Dit jaar is voor de eerste keer een categorie toegevoegd: de superexploitant. Deze exploitant heeft de gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De attractie moet er netjes uit zien en de bezoekers worden vriendelijk ontvangen.

Uitreiking kermisprijs 2013 Grootvermaak Turbine
Uitreiking kermisprijs 2013 Grootvermaak Turbine

Turbine (Paleisring) wint in categorie Grootvermaak. Kinderzaken: de grote Carrousel en bij de oefenspelen heeft de Schiettent op het Koningsplein de kermisprijs gewonnen. De beste onder de noemer nostalgie is het Vliegtuigspel en het beste eten op de kermis is te vinden op het Stadhuisplein bij de poffertjeskraam.

De superexploitanten binnen al deze categorieën staan bij de: Soundmachine (NS Plein), Wimpie’s prijzenpaleis (NS Plein), de Trampoline (Stadhuisplein), bij de Snackkraam van Vermolen (Besterdring) en bij de Metrotrein op de Nostalgische kermis. Alle winnaars hebben volgend jaar gegarandeerd een staanplaats voor dezelfde pachtsom als 2013.

Donderdag was het ook feest voor Stichting Kermis-Cultuur die de 15. 7 doses ivermectin for scabies 000 bezoeker (de 4-jarige Daphne) ontving van de kermisexposities.

error: Content is protected !!