Grote namen op kermisFM !

Tien dagen lang live vanaf de Tilburgse Kermis op 107.0 FM

De sfeer van de grootste kermis van de Benelux is voor het eerst ook buiten het kermisterrein te proeven. Luister naar Kemis FM als je wilt weten wat de heftigste, mooiste en leukste attracties zijn op de Kermis, hoe BN’ers de Tilburgse Kermis beleven, maar ook als je op zoek bent naar een parkeerplaats of op de hoogte wilt zijn van het laatste kermisnieuws. لعبة اونو
En je kunt nog mooie prijzen winnen ook! مسابقات للربح مجانا Kermis FM wordt een attractie op zich. Onder anderen Giel Beelen (3FM), Lindo Duvall (Radio 538), Rob Stenders (3FM), Ewald van Liempt (Royaal FM), Maurice Verschuuren (ex-Arrow Classic Rock) en Domien Verschuuren (3FM) komen naar Tilburg om uitzendingen te maken vanuit de Kermis FM-studio voor de Heuvelse Kerk.

Op Roze Maandag komt de uitzending van de ?Coen en Sandershow? op 3FM live vanaf de kermis.
Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maken hun programma in de studio van Kermis FM. باي سيف كارد De uitzending zal te volgen zijn tussen 16:00 en 19:00 uur op Kermis FM en 3FM. De Tilburgse Kermis is via de ether op 107.0 FM en www.kermisfm.nl tien dagen lang live te volgen. Verschillende bekende gasten komen naar de studio om te praten over hun ultieme kermisgevoel.

Kermis FM gaat op vrijdag van start met Rogier van Oosterhout (bekend van Brabant Party) in de studio. Daarnaast zorgen onze verslaggevers ervoor dat luisteraars niks hoeven te missen van de kermis. De studenten van de BNN University gaan hun opleiding in de praktijk brengen en volgen alle gebeurtenissen op de kermis van minuut tot minuut op Kermis FM en via de website www.kermisfm.nl. En dat is niet het enige. Kermis FM wil de kermisbezoekers ook informeren over praktische zaken.

“Zo hebben we ieder uur contact met de politie over de actuele verkeerssituatie”, zegt woordvoerder Elger van der Wel. “Met de NS werken we samen om informatie te geven over de treintijden.” Daarnaast is er ieder uur nieuws. “We willen de sfeer van de kermis bij de mensen thuis brengen en ze zo enthousiast maken om zelf naar de kermis te komen. Maar we willen ook vertellen hoe je het beste bij de kermis kunt komen.” En natuurlijk zijn er prijzen te winnen op Kermis FM, zoals vrijkaartjes voor de attracties.

Het idee voor de radiozender komt van de Stichting ActionRadio, die al jaren intensief met radio bezig is. In samenwerking met de gemeente Tilburg wordt Kermis FM tot een radiostation gemaakt dat je niet kunt missen als je alles over de kermis wil volgen! De Stichting ActionRadio heeft als doelstelling radioprojecten te ontwikkelen en de mogelijkheden van radio via internet en andere distributievormen volop te benutten. Daarnaast zendt de stichting al vijf jaar uit via www.actionradio.nl met non-stop muziek en gepresenteerde programma’s.

error: Content is protected !!