Kermisexpositie paleis-raadhuis Tilburg

Van 19 tot en met 28 juli organiseert Stichting Kermis-Cultuur de jaarlijkse Kermisexpositie in Tilburg.
Ook dit jaar vind deze expositie plaats in het Paleis-Raadhuis nabij de Nostalgische kermis. De expositie is gratis te bezoeken.

Het thema van dit jaar is ‘gokken op de kermis’.
Wie heeft er nog nooit met ballen naar blikken gegooid of eendjes gevangen ? sportfogadás toto tippek En natuurlijk zijn ook de bulldozerspelen (pushers) en grijpkranen bekende attracties. Wie kijkt naar de geschiedenis van de kermis komt spelzaken tegen die we tegenwoordig niet meer kennen. bukméker jelentése Soms maar goed ook want katknuppelen of koekhakken met een hakbijl waren niet altijd even vriendelijke attracties. In een van de ruimtes zal het spelvermaak centraal komen staan. tippmix.hu/mobil/sportfogadas

De openingstijden zijn vrijdag van 18.00 tot 22.00 uur. Op zaterdagmiddag vind om 14.00 uur de officiële opening plaats met de uitreiking van de Piet Maes prijs.
Daarna is de kermisexpositie elke dag open van 13.00 tot 22.00 uur met uitzondering van zondag 28 juli. De expositie sluit op deze dag om 20.00 uur.


Natuurlijk vind u op de kermisexpositie van dit jaar tientallen kermisminiaturen van verschillende modelbouwers, honderden oude kermisfoto’s en kermisattributen.
Voor wie nog niet het boek over L’Autopede of stoomcarrousels in bezit heeft kan op de kermisexpositie deze boeken kopen.

Dus waag de gok en bezoek een unieke en zeer mooi expositie over de geschiedenis van misschien wel Nederlands mooiste cultuuruiting : de kermis.
U bent van harte welkom bij deze expositie van Stichting Kermis-Cultuur.

error: Content is protected !!