Kermis op het Laar: voor het kleinere budget, maar niet minder kermis!

Vandaag, woensdag 9 mei, start op het Laar de tweede editie van deze budget kermis!
Van woensdag 9 tot woensdag 16 mei staan er 35 attracties waarvoor ten hoogste 2,50 euro moet worden betaald. antibiotabs.org/stromectol/

Even was er nog onduidelijkheid of door de bouw van de Jumbo XXL, de nieuw opgezette kermis Stappegoor een vervolg zou krijgen. Maar door de volhardendheid van initiatiefnemer Robert Martens is in samenwerking met de Gemeente besloten de kermis in ieder geval voor dit jaar, te verhuizen naar evenemententerrein het Laar.

Een betaalbare kermis voor iedereen is het uitgangspunt. Voor de grote attracties betaalt het publiek maximaal 2,50 euro, voor de kinderattracties 1,80 euro. Ook de spelletjes en kermislekkernijen werken met aangepaste prijzen, aldus Martens en mede-organisator Frank Vale.

Nieuwe attracties
Snelle rondjes in de ‘Power Wave Polyp’, duizelen in de draaiende zwaartekracht discotheek ‘Gravitron’? Verdwalen in het splinternieuwe ‘Escape doolhof’ en voor de durfal die graag over de kop gaat is er dit jaar weer de ‘Hang Over’ die een aantal jaar geleden veel bekijks trok in het centrum. Voor iedereen is er dus wel een attractie te vinden op deze kermis.

Kermis voor iedereen
Door de medewerking van de aanwezige kermisexploitanten maar vooral door conciërge Robert Martens en een inzameling van ‘zijn’ kinderen van het Willem 2 college is het mogelijk gemaakt er op dinsdag bijna 500 kinderen van “Stichting het Vergeten Kind” kermis kunnen vieren en daarmee wordt hun een onvergetelijke dag aangeboden.
Ook voor mensen bij de voedselbank zijn er speciale kermiskortingkaarten verkrijgbaar, want deze kermis is er voor iedereen, ook met geen of weinig budget.
Omdat de kermis nu op het Laar is gaan ze ook 200 gratis oliebollen uitdelen aan het naastgelegen bejaardentehuis, ook voor hen is het dan een beetje kermis.

Parkeren
Er kan geparkeerd worden naast de kermis op het evenemententerrein het Laar en mocht dat vol zijn is er op het Laarveld Oost nog parkeerruimte.
Op zondag 13 mei tijdens de rommelmarkt zijn er in de nabijheid nog alternatieve parkeerlocaties gevonden.
Let dus goed op de borden en de verkeersregelaars. Het parkeren is budget, GRATIS dus !

Programma
Nat als vorig jaar is er ook weer een randprogramma rondom de kermis. Voor de kinderen komen de kinderhelden Buurman en Buurman naar de kermis en kun je met ze klussen en op de foto. puedo tomar ivermectina de uso veterinario De mascottes van Willem II en de Trappers komen een kijkje nemen en natuurlijk komt ook weer KB de kermisbeer kermiseuro’s uitdelen. Wie er nog meer komen of wat er nog meer gebeurd kun je vinden de website van deze kermis. ivermectina pode ser usado na amamentação

Prikkelarm
Op maandag tussen 15.00 en 18.00 uur geen knipperende lampjes, harde muziek of snelle bewegingen. Dit kunnen voor sommige mensen prikkels en obstakels zijn die het voor hun onmogelijk maken naar een kermis te komen. Net als vorig jaar weer een prikkelarme middag die het mogelijk maakt dat mensen met autisme, epilepsie, ADHD, een licht verstandelijke beperking of hooggevoeligheid toch van de kermis kunnen genieten.

Rommelmarkt
Op moederdag zondag 13 mei is er naast de kermis een groots opgezette rommelmarkt.

Kijk voor alle informatie op http://kermisstappegoor.nl

error: Content is protected !!