Kermis magazine en kortingsbonnen nu te downloaden

De gemeente Tilburg heeft besloten dat de kermiskrant niet meer van deze tijd is en dus staken ze deze voor dit jaar in een leuk glossy magazine jasje. Info over praktische zaken, plattegronden, de kortingsbonnen, zo’n beetje alles staat er in.

Kun je niet wachten tot je hem in huis hebt, of woon je buiten Tilburg ? De online versie is hier in te zien: klik!

We zijn natuurlijk niet voor niets Nederlanders en dus zijn de kortingsbonnen voor iedereen al apart te downloaden en uit te printen!

Als je niet met het magazine over de kermis wilt leuren, deze website is ook geschikt voor je mobieltje en de kaart laat zelfs zien waar je zelf bent op dat moment.
De kermis begint volgende week vrijdag de 17e juli. De openingshandeling is bij de freefall tower op de Heuvel en Kenny B zal er zijn voor wat extra muzikale omlijsting.

17 Responses
 1. Louis

  Ze zijn in Flash gemaakt, daarom niet te downloaden. Maakt het nog wat uit dat dit bonnen zijn van 2015?

 2. Dieuwertje

  Erg jammer dat de kermiskrant er niet was dit jaar!!! Het magazine vind ik erg saai met weinig info. Op de kermis mis ik ook het Reuzerad en met Roze maandag het ontvangst op het station 🙁
  #fail
  Hopelijk komen dit volgend jaar allemaal weer terug 🙂

 3. Ingrid

  Jaamer dat we hem niet hebben thuis gekregen in Tilburg noord en dat uitprinten ook niet gaat…. Geef mij de oude kermiskrant maar weer terug!

 4. Petra

  Waar kun je die glossy magazine dan opvragen?? Daar is geen linkje voor bijgevoegd…:-(

 5. Kvv

  Thuis hebben we hem niet ontvangen en uitprinten lukt ook niet! Onze zoon zat al met de schaar in z’n handen……..helaas!

 6. MTM

  foutmelding op foutmelding op foutmelding. Ik moet me eerst registreren voordat je iets kunt downloaden! Verre van klantvriendlijk. Geef mij de krant maar! Lekker op je gemak lezen en kijken en knippen wat je leuk vindt!

 7. Maartje

  De publisher moet wel de rechten vrijgeven om te downloaden en dus uit te kunnen printen..

%d bloggers liken dit: