Kermis legt mobiele netwerken plat.

Tot twee keer toe lag tijdens deze editie van de Tilburgse Kermis door drukte het mobiele telefoonverkeer bijna plat. De gemeente wil in overleg met de providers, om eventuele problemen volgend jaar te voorkomen.

De piekmomenten in het mobiele verkeer lagen op Roze Maandag en de drukke tweede zaterdag. موقع بيت 365 لكرة القدم “Om bereikbaar te blijven, moest het gemeentebestuur ook over op het communicatiesysteem van de hulpdiensten C2000. Want in het geval van calamiteit kun je ervan uitgaan dat de druk op het mobiele netwerk alleen nog maar groter wordt. Mensen gebruiken de telefoon om te Twitteren en te Facebooken, en dat moet ook vooral kunnen. تنزيل لعبة روليت Daarover willen we in gesprek met de providers.”


Het was een van de weinige minpunten aan deze editie, vond Möller. Naar schatting van de gemeente trok de kermis tussen de één en anderhalf miljoen bezoekers.

Voor de exploitanten was het vanwege het eerste druilerige weekeinde een mindere editie dan vorig jaar, maar ‘het viel al met al niet tegen’, volgens kermis-voorman Jan Boots.

De politie en de brandweer spreken van een ‘opvallend’ rustige kermis. العب واربح In totaal werden er 45 man aangehouden, waarvan van tien direct te relateren aan de kermis. De overige aanhoudingen lagen na het sluiten van de kermis, rond de cafés.

error: Content is protected !!