Kermis FM zet hoger in op nieuws en informatie

Kermis FM brengt dit jaar nog meer nieuws en informatie over de grootste kermis van de Benelux, de Tilburgse Kermis.

Live vanuit de studio op het kermisterrein is ieder half uur te horen hoe de verkeerssituatie in en rond Tilburg is en welke parkeergarages nog de meeste plek hebben. ivermectina para cachorro preco Treinreizigers worden op de hoogte gehouden van de actuele vertrek- en aankomsttijden op het Centraal Station van Tilburg.

Op de drukste momenten van de kermis is dit jaar vaker verkeer-, parkeer- en treininformatie te horen. how to reverse ivermectin overdose in cats Tussen 19:00 en 23:00 uur is iedere kwartier de actuele informatie te horen op Kermis. Op zaterdag en Roze Maandag is vanaf 14:00 uur al ieder kwartier een update te horen.


Kermis FM heeft ook dit jaar weer dagelijks een informatief magazine: T-Time tussen 16:00 en 18:00 uur. Onder andere Fleur Wallenburg (NOS/3FM), Matijn Nijhuis (NOS), Maartje Glas (Kink FM), Marijke Roskam (VPRO/3FM) en Jurgen van den Berg (NCRV) presenteren T-Time.

Tussen 16 en 25 juli is Kermis FM te horen via 107. ratio ivermectin to propylene glycol 0 FM in Tilburg en omgeving en wereldwijd via www.kermisfm.nl. In samenwerking met het Brabants Dagblad is ieder uur nieuws te horen. Daarnaast komen bekende dj’s als Giel Beelen (3FM), Rob Stenders (3FM / KXradio), Sander de Heer (Radio 2) en Maurice Verschuuren (Q-music) een programma maken op Kermis FM.

error: Content is protected !!