Kermis FM opnieuw topattractie in Tilburg

Tien dagen lang met bekende dj’s vanaf de grootste kermis van de Benelux

Of het nu gaat om de wachttijd voor de parkeergarages, de beste attracties of de kermisbeleving van verschillende bekende Nederlanders. Kermis FM is tijdens de Tilburgse Kermis hét radiostation voor iedereen die niets wil missen van de grootste kermis van de Benelux!

Ook tijdens editie nummer twee zijn op Kermis FM verschillende bekende stemmen te horen en te zien! Zo komen onder anderen Giel Beelen (3FM), Maurice Verschuuren (Q-music), Rob Stenders (3FM / KX Radio), Peter Snijders (Radio 10 Gold), Mattie Valk (Q-music), Daniël Lippens (Slam!FM), Sander de Heer (Radio 2) en Domien Verschuuren (3FM) naar Tilburg om vanuit de studio voor de Heuvelse Kerk een programma te presenteren.


Bijzonder project
Zonder commercieel oogpunt hebben de bedenkers zo veel mogelijk radio-enthousiastelingen bij elkaar gebracht. Zo zijn er er verslaggevers van de BNN University, nieuwslezers van de NOS en programmamakers van Q-music en Slam!FM te horen. 3FM, 100% NL en Omroep Brabant zenden live een aantal programma’s uit vanuit de studio in Tilburg. Daarnaast zet Kermis FM dit jaar nog steviger in op service-informatie samen met NS. Het Kermis FM nieuws wordt elk uur gemaakt in samenwerking met het Brabants Dagblad.

Programmering
Kermis FM zendt tien dagen lang, 24 uur per dag uit en start vrijdag 16 juli om 16:00 uur. Oranje Zaterdag, 17 juli, wordt door 100%NL-dj Roland Snoeier afgetrapt vanuit de Kermis FM-studio. Op Roze Maandag komt de ‘Coen en Sandershow’ van 3FM live vanuit de studio van Kermis FM en Omroep Brabant is van maandag 19 t/m vrijdag 23 juli te gast. Presentator Kristian Westerveld zal iedere ochtend te horen zijn tussen 06:00 en 10:00 uur op Omroep Brabant en Kermis FM.

Kermis FM is te horen via 107.0 FM in de ether in de regio Tilburg, 87.5 FM op de kabel (de frequenties van LOTT / Radio Magnifique) en via www.kermisfm.nl. Langskomen bij de studio loont, want er valt een kermis-metamorfose te winnen. Dit is een speciaal kermiskapsel dat achter de schermen bij Kermis FM wordt geknipt door kappers van Team Kapsalon.

Kermis FM wordt mede mogelijk gemaakt door: Team Kapsalon, Schrobbelèr, Hardy’s, Gemeente Tilburg, The Talk, The Rocketeers, dbmg, De Ron & Nie Show, CSW Software, Hotel Mercure Tilburg, Brabo Horeca Groep, Café Slagroom, Heineken, IJssalon Intermezzo, De Feestspecialist, ABUS Security Center en True.

error: Content is protected !!