Geen aanwijzing voor terreur op Tilburgse kermis

Getroffen maatregelen voldoende voor een veilig en feestelijk verloop

Volgens burgemeester Vreeman van Tilburg is er geen enkele aanwijzing voor terreurdreiging op de Tilburgse kermis. De huidige maatregelen zijn voldoende om de kermis veilig en feestelijk te laten verlopen. Daarmee reageert hij op berichten in de media dat er bij dit evenement sprake zou zijn van verhoogd risico.

De veiligheidsmaatregelen op de Tilburgse kermis zijn twee jaar geleden al aangescherpt. what is ivermectin made from Daardoor is er gedurende de hele kermis veel politie op de been en zijn alle draaiboeken actueel en op elkaar afgestemd. Dagelijks vinden er meerdere briefings plaats. buy ivermectin tablets De autoriteiten en de hulpdiensten zijn goed voorbereid op eventuele gebeurtenissen.

Burgemeester Vreeman heeft zich vandaag uitgebreid laten informeren. Daarbij bleek dat er op dit moment geen extra maatregelen nodig zijn. De burgemeester blijft natuurlijk wel alert. De informatiekanalen staan wijd open en hij wordt adequaat op de hoogte gehouden. ivermectin dosage rats Vreeman benadrukt dat er geen reden is tot zorg en gaat er zonder meer van uit dat het weer een gezellige kermis zal worden.

De Tilburgse Kermis duurt van vrijdagavond 16 juli tot en met zondagavond 25 juli. Burgemeester Vreeman en wethouder Janssen zullen de kermis vanavond om 22.00 uur op het NS-plein feestelijk openen.

Bron: gemeente Tilburg

error: Content is protected !!