Familiekermis keert komende zomer terug bij uitspanning de Zeven Geitjes

Zeven Geitjes Tilburg

Na het succes van afgelopen zomer, kun je ook dit jaar genieten van een nostalgische familie kermis bij uitspanning De Zeven Geitjes nabij het Wandelbos.

De kleine kermis nabij het Wandelbos was voor veel gezinnen een mooi alternatief voor de vakantiekermis die in het centrum stond. Op die vakantiekermis in de binnenstad was geen plaats voor de nostalgische kermis. darmowe gry kasyno jednoręki bandyta Gelukkig heeft uitspanning de Zeven Geitjes ruimte zat en wisten ze in samenwerking met gemeente Tilburg een coronaproof nostalgische familie kermis te organiseren. zakłady bukmacherskie matura

Toezegging attracties
Als het aan De Zeven Geitjes ligt keert die nostalgische kermis ook komende zomer hier terug. Mits het binnen de coronarichtlijnen dan mogelijk is kun je van vrijdag 16 juli tot en met zondag 25 juli 2021 genieten van deze kermis voor het hele gezin.

Verschillende attracties hebben al toegezegd om naar het terrein van de Zeven Geitjes te willen komen. Denk aan een zweefmolen, authentieke draaimolen, de rups, een reuzenrad, de hobbelende geit en nog veel meer!

Ook wordt er in de vorm van een optreden van de Tilburgse jazzband Lamarotte voor livemuziek gezorgd. automaty online gry

Voor jong en oud
De kermis bij uitspanning De Zeven Geitjes wordt een leuke kermis voor jong en oud. De ongedwongen sfeer bij De Zeven Geitjes, in combinatie met een leuke kermis, heeft afgelopen jaar veel lof ontvangen en zal daarom een jaarlijkse traditie worden. Je kunt spelen in de speeltuin combineren met een terrasje en je kermisbezoek. Ook een fijne uitkomst voor mensen die de binnenstad wellicht wat te druk vinden.

Voor meer informatie kun je het beste de Facebookpagina van de Zeven Geitjes in de gaten houden. (LINK)

error: Content is protected !!