Eerste attracties voor Tilburgse kermis 2016 bekend!

De eerste attracties zijn bekend voor de Tilburgse Kermis 2016. Deze zijn in de voorverpachting door de gemeente geselecteerd. اربح المال من الألعاب 2023 Er zitten maar liefst drie, voor Tilburg, nieuwe attracties bij. العاب خيول عبر الانترنت

Op het NS plein staat in 2016 een mooie achtbaan: Cobra – Lost Kingdom Coaster, van exploitant Angelo Agtsch. Het is niet de meest hoge of lange achtbaan, maar met een keer over de kop wel erg leuk om te doen! lewandowski روبرت ليفاندوفسكي

Op het Stadhuisplein gaat Air One Maxxx van Frits Dauphin de show maken. Als je dacht dat ze nu wel alle soorten schommels bedacht hadden, dan kom je bedrogen uit. Deze machine laat je alle hoeken van het plein zien en is erg mooi qua decoratie en verlichting.

Een stukje verderop, op de Paleisring, zorgt de Tsunami van Jarno Otten voor het nodige vertier. De attractie is een nieuwe versie van de Discovery, welke vroeger veelvuldig in Tilburg te vinden was. Op zijn koppie dus, maar met losse beentjes dit keer!

Op het Piusplein staat in de hoek de kleurrijke Sound Machine van exploitant Hoefnagels. Die molen behoeft gene introductie meer. Al sinds 1998 draait hij zijn rondjes.

De eerder aangekondigde waterbaan heeft zijn inschrijving inmiddels terugtrokken. De hele lijst komt begin december beschikbaar, al zal ook die wellicht nog wijzigen voordat het feest weer losgaat in de zomer van 2016.

Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws, blader eens door het fotoboek ( met meer dan 6000 foto’s tot meer dan 100 jaar terug in de tijd! ), of check de vernieuwde tijdlijn!

Tsunami:

Cobra:

Soundmachine:

Air One – Maxx:

error: Content is protected !!