Eerste attracties voor 2014 bekend !

Deze week zijn de eerste grotere attracties bekend gemaakt voor de Tilburgse Kermis van 2014. موقع مراهنات رياضية  

Er zitten 3 attracties tussen die nog nooit in Nederland zijn geweest en een aantal die zelden op de Nederlandse kermissen te zien zijn, een mooi eerste lijstje dus.

Skyfall

Free Fall Toren (Heuvel) – Deze toren stond pasgeleden op zijn eerste kermis, de eigenaar stond een aantal jaar terug met een hoge zweefmolen (Starflyer) al eens in Tilburg. Deze toren zal een de hoogste attracties van 2014 zijn, met zijn 80 (kermis)meters hoog! Eens kijken of ie daadwerkelijk de kerk naar zijn spits steekt..
‘Monster’ (Spoorplein) – deze kennen we in Tilburg als de XXL, de grote blauwe schommel. Monster is een hele mooie nieuwe versie ervan.

U 3000 (Paleisring) – Deze simulator doet misschien nog een heel klein beetje denken aan de Astroliner, maar daamee doen we hem echt tekort.

U3000
Deze enorme duikboot komt in zijn geheel omhoog en maakt gebruik van de meest moderne technieken voor een overgetelijke ervaring. قوانين الروليت

Das Omen (Koningsplein) – Een groot spookhuis, een van de mooiste die er op de kermis te vinden zijn.

Looping Fighter (Stadhuisplein) – De naam zegt het al.. deze gaat op zijn koppie.. een grotere uitvoering van de looping schommels die we al eerder zagen.

SkyLoungeWheel

Reuzerad ‘Sky Lounge Wheel’ (NS plein) – Na het gemis van een reuzenrad afgelopen editie, wordt dit komend jaar ruimschoots goedgemaakt met een prachtig gekleurd en vooral hoog reuzenrad. (foto van http://kirmesparkrevue.com/)

Update december: Inmiddels zijn alle attracties bekend. Klik op “attracties” voor de gehele lijst!

error: Content is protected !!