Eerste attracties Tilburgse kermis 2015 bekend !

De eerste attracties voor de 2015 editie van de kermis in Tilburg, de Tilburgse kermis, zijn bekend.
De gemeente selecteerde alvast een aantal blikvangers die centraal staan op de diverse pleinen op het 3km lange kermislint, wat eind juli weer door de binnenstad loopt. مسيرة كريستيانو رونالدو

Onder deze attracties zijn een aantal oud gedienden terug te vinden, maar ook een viertal voorlopige primeurs die de lijst alvast sieren. تحميل لعبة طاولة 31 للكمبيوتر

Op het, komende zomer vernieuwde, NS plein vinden we de Star Flyer. Deze zweefmolen was de eerste in zijn soort, stond al eens in Tilburg en zwiert je tot een zestigtal kermismeters de lucht in.
Hoger gaat het op de Spoorlaan, op de kruising staat de machtige Mission Space, welke je tot zo’n 70 meter hoogte weet te brengen. De Mission Space valt zeker in de avond op door de tienduizenden lampjes die de molen prachtig sieren en een mooi kleurenspel laten zien

Kan het nog hoger ? Jazeker ! Midden op de Heuvel komt de Freefall Tower, de eerste attractie in de geschiedenis van de Tilburgse kermis die hoger is dan de torenspitsen van de kerk. Eenzelfde toren werd vorig jaar vanuit Duitsland verwacht, maar ging niet door. De Freefall Tower brengt de passagiers tot zo’n 80 meter hoogte, en binnen een paar tellen weer op de grond. بطولة امم اوروبا 2023

Familieplezier is er op de Besterd. De Jumbo is een fraaie draaimolen, zoals we die ook in Disneyland Parijs vinden als de Dombo of Alladin draaimolen. Geschikt voor de kleintjes, maar zeker ook voor de groten!

Helemaal aan de andere kant van het kermisterrein vinden we een nieuwe muizenachtbaan, niet zomaar een, maar een die met gemak het halve Koningsplein kan vullen! De Spinning Coaster XXL is ruim hoger en langer dan iedere draaiende muizenbaan die we ooit in Tilburg gezien hebben. Meemaken erbij zijn dus!

De laaste attractie is er een de erg mysterieus aandoet van buitenaf, maar het is geen spookhuis, geen draai attractie.. wat het wel is ? Het is de Encounter – deze attractie is de enige in zijn soort op de kermis. De andere zijn enkel in pretparken te vinden: In diverse Disneyparken vind je Stitch Encounter (voorheel Alien Encounter) en in het Engelse Alton Towers bevind zich Nemesis Sun-Terra.
Zonder teveel te willen weggeven draait de attractie om de ontsnapping van een alien… en jij zit vast ! Als dat maar goed afloopt..

Wij kunnen niet wachten!

Kijk in onze Agenda voor alles wat er in 2015 weer te beleven val en hier onder naar de video’s van de diverse nieuwe zaken.

Freefall Tower

Jumbo

Star Flyer

Encounter

error: Content is protected !!