Eerste attracties 2011 bekend!

De eerste beoogde publiekstrekkers voor de Tilburgse kermis van volgend jaar zijn bekend: de Intoxx, de Mission Space en de Walking Waterballs. De Intoxx is een Zwitserse attractie waarbij de bezoekers meerdere keren over de kop gaan.

De Intoxx, voor het eerst in Tilburg te zien, komt op het Spoorplein te staan. Daar is ook ruimte gereserveerd voor de Mission Space. Deze attractie heeft een mast van tachtig meter hoogte met aan weerszijden gondels die plaats bieden aan tientallen mensen.

Publiekstrekker voor het Besterdplein wordt de attractie Walking Balls. Dat is een tien meter groot bad met daarin grote plastic ballen waarbij bezoekers over het water kunnen lopen.

5 gedachten over “Eerste attracties 2011 bekend!”

 1. Mijn Reactie is; een kermis zonder Wimpy’s Prijzenpaleis in Tilburg,
  Is geen Tilburgse kermis, dan is het voor mij gewoon een lege kermis Wimpy hoort er gewoon bij. Dit was een reactie van mij.

  Afz. Wim Schop

  • da vind ik ook nie normaal dat je een explotant zo aan de kant zet belachelijk van de gemeente wimpy ga je goed pig

   • Het is nog steeds zo dat de gemeente een plaats vergeeft aan de hoogste bieder. Dat er onmin is tussne exploitanten onderling kan de gemeente ook niets aan doen. Ik zie ook graag het prijzenpaleis, maar het is nu eenmaal zo. Gr. kermistilburg.nl

    • ik vind het ook erg raar wimpies staat al jaren op die plek en nu staat ie ineens niet meer in tilburg nou hij was wel de enige met fatsoenlijke prijzen!!!!!

Reacties zijn gesloten.