Edsilia Rombley opent Roze Maandag 2012

Edsilia Rombley opent Roze Maandag 2012

Niemand minder dan Edsilia Rombley beweegt “hemel en aarde” om Roze Maandag feestelijk te openen. Edsilia die vooral bekend werd met haar deelname aan de soundmixshow en het Eurovisiesongfestival brengt haar allergrootste hits ten gehore tijdens de opening. Door het steeds groter wordende succes van de officiële opening verhuist deze voor dit jaar naar een nieuwe locatie. De aftrap van hét gay-evenement van Nederland vindt om 13. reptile “ivermectin” 00 uur plaats op het Pieter Vreedeplein.

Etaleer jezelf!
Ook tijdens de 21ste editie van Roze Maandag op 23 juli vragen we alle bezoekers om zich weer op hun mooist te presenteren. Deze gedachte sluit naadloos aan bij de gedachte: ”Be gay for a day”. Als campagnebeeld heeft Stichting Roze Maandag haar eigen Barbiepoppen ontwikkeld. price of ivermectin in kenya Voorzitter Naud van de Wijngaart: “Wij laten met dit campagnebeeld zien dat je jezelf niet altijd serieus hoeft te nemen. We spelen met stereotypes en laten zo zien dat alles kan en alles mag op Roze Maandag. Dit is immers een feest voor iedereen van iedereen. Ik daag iedereen uit om weer ouderwets in de verkleeddoos te duiken en zich van zijn/haar meest kleurrijke kant te laten zien”.

Homo-emancipatie
Gemeente Tilburg is één van de koplopers als het gaat over het homo-emancipatiebeleid in Nederland. Van de Wijngaart: ”Hier kunnen wij als stad trots op zijn en dat laten we daarom ook zien tijdens Roze Maandag. Over het algemeen is het beter geworden voor homo’s en lesbo’s, maar er is ook nog altijd veel om te doen. Roze Maandag blijft daar op een feestelijke manier haar steentje aan bijdragen. Cattle Fever Tick Eradication Program Use of Ivermectin Corn Ook laten wij zien dat in een wereld waar er nog steeds sprake is van vijandigheid en intolerantie tegen anders geaarden, samen feestvieren juist verbroedert.

Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website www.rozemaandag.nl en volg ons op twitter www.twitter.com/rozemaandag.

Stichting Roze Maandag zijn Naud van de Wijngaart (voorzitter), Paul van Loon (vice-voorzitter), Wilma Versteden (secretaris), Frans-Jan Bertens (penningmeester), Kim de Kort (communicatie) en Alex Risch (algemeen)

error: Content is protected !!