De nieuwe attracties die je gedaan moet hebben!

Ook dit jaar zorgen een aantal nieuwe reusachtige attracties weer voor het grootse vermaak op de kermis in Tilburg. do we need prescription for ivermectin

Bij de meesten ( hoewel? ) zal de Free Fall Tower hoog op de favorietenlijst prijken, de attractie torent al boven de St. ivermectin topical application for dogs Joseph kerktorens op de Heuvel uit en zal niemand ontgaan. De immense toren zal zorgen voor een vrije val van zo’n tachtig meter. Vorig jaar werd ook al gehoopt op deze attractie, maar toen werd het Duitse Düren nog boven Tilburg verkozen.

Op het Koningsplein staat de Spinning Coaster XXL, een muis met draaiende gondels, die weer hoger en sneller is dan zijn voorganger. Explointant Buwalda heeft de baan zo laten maken dat hij ook nog in de kleinere versie opgebouwd zou kunnen worden. Overigens, met 620 meter is hij langer als de Baron in de Efteling – en deze duurt ook nog eens ruim 3 minuten !

Ook naar de Encounter wordt uitgekeken. Die neemt bezoekers mee in een multimediale effectshow met aliens, met als voorbeeld een voormalige attractie uit het Disney MGM park in Florida. Deze is daar omgebouwd omdat hij – voor gezinnen – te eng werd bevonden.. Durf jij hem aan ? Een leuk weetje is dat dat deze attractie eigenlijk al eens in 1993 in Tilburg stond, de hal en chassis zijn namelijk van Sensorium, welke toen al opzien baarde. is ivermectin over the counter or prescription Met de Encounter laat de exploitant zien dat een kermisattractie niet onder hoeft te doen voor een goede pretpark attractie. Niet overslaan dus !

error: Content is protected !!