chop, chop, chop… altijd prijs!

De kunst gaat naar de kermis en de kermis gaat naar de kunst

expositie | 20 juni tot en met 18 augustus
lezing ’tilburg is kermis’ | 26 juni
attractie ’tussen kunst en kermis’ | 19 juli tot en met 28 juli
expositie ‘miracle garden’ | 19 juli tot en met 28 juli

Wie kent het niet? Weken ervoor is de lichte opwinding al voelbaar: de kermis begint. Een veelheid aan licht, de typische kermis geluiden en geuren van zoete lekkernijen. Een heel eigen wereld strijkt neer in de stad en biedt vertier en plezier voor ieder die wil. golden seal and to use oral ivermectin and/or topical permethrin cream


De zomerexpositie van bkkc staat in het teken van de kermis, haar locatie Spoorlaan 21 ligt immers pal aan de kermis en op de looproute van veel bezoekers die vanaf het CS de kermis bezoeken. bkkc wil graag inhaken op dit Tilburgse evenement en als kunstadviseur en kunstmakelaar de kunsten op een vernieuwende manier verbinden aan de kermis. De werelden van de kunst en de kermis dichter bij elkaar brengen en bezoekers van de Tilburgse kermis een mogelijkheid tot verdieping in het fenomeen kermis meegeven op een toegankelijke manier. ivermectin erfahrung Kermis heeft het vermogen om verbindingen te leggen tussen jong en oud en verschillende lagen van de samenleving.

Aanleiding voor dit project is Tilburg als proeftuin voor Brabant Culturele Hoofdstad 2018. In december organiseerde De Ambassade voor creatieve zaken Fairfest, een symposium om te komen tot verdieping van inzichten over de kermis als basis voor vernieuwende initiatieven en een betere verbinding van de Tilburgse Kermis met Europa.

bkkc en De Ambassade presenteren nieuwe invalshoeken op het fenomeen kermis: de attractie ”Tussen Kunst en Kermis’ en de expositie ‘Chop, chop, chop… altijd prijs!’.

klik HIER voor meer informatie.

error: Content is protected !!