Burgemeester Vreeman opent de Tilburgse Kermis

Vrijdag 16 juli om 22.00 uur op het NS Plein

De Tilburgse Kermis staat ook dit jaar weer voor vernieuwing en is het platform voor allerlei primeurs. Dit komt tot uiting in de noviteiten op het gebied van de aanwezige topattracties. En voor het eerst in de geschiedenis van de kermis zal deze editie máár liefst tien dagen duren i.p.v. de gebruikelijke negen.

Vrijdag 16 juli is het dan zover. Op deze data start de grootste binnenstadkermis van de Benelux. Om 22.00 uur zal de Tilburgse Kermis geopend worden door de nieuwe burgemeester van de stad, Ruud Vreeman. Dit alles vindt plaats op het NS Plein bij de Cool & Fresh van dhr. Hintzen (samen met de gemeente winnaar van de Golden Pony Award 2004). Door een unieke handeling krijgt het 3 kilometer lange lint van attracties het startsein van de burgemeester om te gaan draaien. Als kermiswethouder Hans Janssen een ritje in de Cool en Fresh heeft gemaakt is de kermis echt geopend.

Na afloop van de opening zal in de gehele binnenstad het kermisfestijn losbarsten. Iedereen kan dan genieten van de kermis en al haar nevenactiviteiten.
De gemeente Tilburg wenst u een mooie kermis die nog lang in het geheugen gegrift zal staan.

Bron: gemeente Tilburg

error: Content is protected !!