Bierhal terug naar Willemsplein!

Tijdens de raadsvergadering van maandag 17 februari heeft de gemeenteraad van Tilburg een initiatiefvoorstel van TROTS, mede ingediend door de SP en PvdA, aangenomen. امريكان اكسبريس In dit initiatiefvoorstel wordt geregeld dat de Bierhal die de afgelopen jaren tijdens de kermis op het Koningsplein stond met ingang van 2015 verhuisd naar zijn oude stek op het Willemsplein. لعبة حظ

logotrots2_1tilburg

De Tilburgse kermis moet een feest zijn voor exploitanten, ondernemers, bezoekers én de omwonenden

Sinds de verhuizing van de bierhal naar het Koningsplein klagen omwonenden van het plein ieder jaar opnieuw over geluidsoverlast veroorzaakt door de Bierhal. Tijdens de bespreking van het initiatiefvoorstel wat de verhuizing zo snel mogelijk wil realiseren bleek dat een verhuizing met ingang van dit jaar niet haalbaar is.

Wethouder Möller gaf aan in september te willen evalueren en dan pas een besluit te nemen. De initiatiefnemers wilden dit proces niet afwachten en de knoop nu al doorhakken. العاب كورة اون لاين “De Tilburgse kermis moet een feest zijn voor exploitanten, ondernemers, bezoekers én de omwonenden. Dus hoog tijd om nu de omwonende duidelijkheid te geven en niet weer tot september te wachten” aldus Van Puijenbroek, fractievoorzitter en lijsttrekker TROTS.

(met vriendelijke toestemming van de auteur, JFM van Puijenbroek, overgenomen van dichtbij.nl/tilburg)

error: Content is protected !!