Politie / Veiligheid

Een veilige kermis

De politie van het district Hart van Brabant is tijdens de tien kermisdagen met extra mensen op en om de kermis op de been om te zorgen voor een veilige kermis. Het district Hart van Brabant wordt hierbij ondersteund door andere teams uit de eenheid Zeeland-West Brabant en door de Landelijke Eenheid politiediensten. Tijdens de kermisuren en de horecanachten is de politie zowel voor als achter de schermen actief om te zorgen voor uw veiligheid. Hieronder staat een aantal zaken die voor u als bezoeker van belang zijn. Wij wensen u in ieder geval een plezierige en veilige kermis toe!

Bereikbaarheid Politie
Bezoekadres voor alles wat met de kermis en de omliggende horeca te maken heeft:
Politiebureau, Stationsstraat 22 Tilburg. (straat tegenover station.)
Openingstijden politiebureau: Elke dag van 09:00 tot 01:00 uur en in de weekenden van 12:00 tot 01:00 uur.

Telefonisch:
Spoed: 112
Geen spoed: 0900 – 8844

Indien u klachten heeft over geluidsoverlast, kunt u contact op nemen met het Kermis Handhavings Team van de gemeente. Dit team is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente Tilburg en desnoods via een fysieke melding bij het politiebureau aan de Stationsstraat 22..

Parkeren

De gemeente en de politie zorgen er samen voor dat het kermisterrein en de wijken er omheen vrij blijven van fout geparkeerde voertuigen. Tijdens de kermis is dit van groot belang voor het aanrijden van hulpdiensten (zoals brandweer en ambulance). In de gemeente Tilburg is de wegsleepregeling van kracht. Indien nodig wordt daar gebruik van gemaakt om fout geparkeerde voertuigen te laten slepen. Om onaangename verrassingen en kosten te voorkomen, adviseren we u dringend om gebruik te maken van de reguliere parkeerplaatsen en -garages en van de pendelbus.
Indien uw voertuig weggesleept is kunt u deze pas ophalen als u de sleep/stallingskosten betaald heeft. Deze kunt u (contant en via pin) betalen bij de politie aan de Stationsstraat 22.

6 gedachten over “Politie / Veiligheid

  1. Ik hoop dat er voldoende veiligheid is tijdens de Tilburgse kermis. Overal waar veel mensen zijn, is er een risico dezer dagen. Laten we hopen dat we veilig de kermis kunnen bezoeken!

  2. Wij wonen aan het Laar, waar die kermisexploitanten gehuisvest zijn , en hebben nu al (over) last van asociaal gedrag van die kermisgasten zelf !!

  3. Wij wonen aan de karel doormanlaan waar de kermisexploitanten staan en hebben overlast van geparkeerde vrachtwagens en sinds vandaag ook een grote woonwagen .honden worden uitgelaten en de stront wordt niet opgeruimd

  4. Weer een behoorlijke geluidsoverlast. Waarom staan de bassen zo hard; ik vermoed in de Muzentuin. Ieder jaar hetzelfde ondanks jaarlijkse toezegging van aanpak van klachten. Merk er werkelijk geen reet van! Klagen helpt uiteraard niet.

  5. Goede dag mijn samsung glaxacy s6 is vanacht gestolen rond 1 uur snachts me telefoon heb geen hoesje wel een glasplaat met een scheur erin het was bij de heuvelring tegenover de heuvel chicken shoarma snackbar bij de abn ambro er stonden een aantal containers en ernaast stonden stoelen die op elkaar was gestapeld aan kettingen vast ik was daar aan het overgeven er kwam een man aan in een witte bloes met zwart kort haar hij pakte mij om me overeind te houden en erna was me telefoon weg als iemand weet wie me telefoon hebt of u weet iets zou u dan zo vriendelijk willen zijn op me een berichtje te sturen op facebook becca tiffany of een e-mail sturen via becca.x.tequiero@live.nl als iemand me telefoon vind zou ik uw een beloning geven of een tegoed mvg rebecca scholten

Geef een reactie