Attracties

Attractielijst voor de Tilburgse kermis in 2021 !

Weet jij al waar je in wil? Waar je de meest spectaculaire, of juist de leukste attracties voor je kinderen kunt vinden? De gemeente laat weten er alles aan te doen om de plaastsen van 2020 door te zetten naar 2021, maar het is afwachten of we komende zomer weer een volledige kermis gaan krijgen.

Toxic - Moonen, nieuw voor 2020!
De Toxic van Tilburger Niek Moonen was vorig jaar nieuw op de kermis

76 gedachten over “Attracties”

 1. je kan beter naar Dusseldorf gaan dat is een mooie kermis en verschilende attracties en in sepptember naar kermis in Weert kost niet zoveel en is ook 3 km lang

 2. Oei oei ik lees geen booster of booster maxx xxl of andere versie. Mijn dochter zal teleurgesteld zijn. Wij starten en sluiten hier de kermis altijd mee af

 3. In de media wordt veel aandacht besteed aan het randgebeuren, maar over de kermis zelf is het angstvallig stil…….. Ik kom uit Twente en kom als liefhebber jaarlijks in Tilburg, louter om de kermis zelf te bezoeken. Helaas moet ik constateren dat het aanbod van attrakties, in vergelijk met voorgaande jaren, tot een bedenkelijk nivo is gedaald, nadat enkele grote attracties zich inmiddels hebben afgemeld. Wat is er werkelijk aan de hand in Tilburg??

 4. aan de atracties ligt het niet nog eff geduld en jaaa we mogen weer 10 dagen het was afzien zonder afgelopen maanden maar eindelijk mogen we weer 10 dagen er tegen aan

  • De move -it staat op de officiële blijkt maar blijkt niet alle Nederlandse keuringen te hebben. even afwachten dus maar ga er van uit dat het goed komt!

 5. Geen free fall tower dit jaar, ik heb me laten vertellen dat het reuzenrad naar het NS plein gaat en de move-It 32 uit België op de spoorlaan komt!

 6. kermis 2016 10 x niks .. toen ik vrijdag middag langs kwam dacht ik dat er nog veel meer attracties zouden komen niet dus, érgg leeg en het kermis gevoel is er niet bij dit jaar!

 7. Wij komen bijna ieder jaar vanuit heemskerk naar Tilburg, dit jaar dus ook weer.

 8. Maar Jordy! Er stond boven dat er fouten in zitten dus miss is hij ze vergeten!!!

 9. De wilde muis komt op het parkeerterein van het Ns plein verder lijkt me dat ze veel meer kwijt kunnen daar.

 10. Turbine weer niet -.-”
  Beter komt de Testrecke/Turbine/Fun Factory/Diamond Wheel/Booster F1 etc.
  Vindt tilburgse kermis elk jaar wat saaier worden

 11. Ik vind het jammer dat Discovery niet komt zo funny :), Enterprise is saai

  Ik vind het best een leuke lijst, miss niet de beste maak oke,…

 12. Ik vind de Tilburgse kermis een mooie kermis alleen ik mis toch een paar attracties die ik echt in Tilburg vind passe, namelijk: Superstar, XXL, Take Off, Enterprise, Move it, Discovery, Haunted Mansion, Speed Flip, Tornado, Star Wars, Exprience en Testrecke!

  Als deze attracties er nog bij komen dan is dit een geweldige en super coole kermis!!!!

 13. Mis atracties op het parkeer terein van het Ns plein en op de fontijn op het Willems plein. Iemand een iedee of kaar nog iets komt?

 14. yeeey ik woon in tilburg, dus k kan er te voet naartoe! heb gespaart, dat is wel nodig #duur!
  wel jammer dat inversion xxl er niet staat 🙁

 15. kom infinity 2013 ook kermis tilburg ?? ik hoop wel dat vond ik echt gaaf

 16. Ik had in 2012 gehoord dat in 2013 höllenblitz zou komen wie weet daar meer over?

 17. ik ben blij dat de soundmachine weer komt, hij is veel te lang weg geweest.
  alleen de speed flip is weg dat is wel weer erg, maarja mijn 2 favorieten staan er
  nog de air en de booster maxx

  • Hoi,

   jaaaa, ik ben erg blij, dat Sound Machine zal in Tilburg. Echt erg blij. Ik ben hem fans. Voor mij is Sound Machine attractions nummer 1 hoe gaat over Tilburg. Ik geniet nu al.

   Adela uit Slowakije.

 18. mooie lijst van dit jaar ik zal er zeker naar toe gaan moet wel ver reizen maarja dat heb je als je in Friesland woont

  check mijn youtube account thekermisrides

 19. Dat sound machine er weer staat is leuk maar de air staat er ook bij dus keuze genoeg dit jaar, wel jammer van die prijzen, woon zelf in tilburg dus dat wordt weer sparen

 20. Iemand enig idee wanneer de staan plaatsen bekend zijn? Alleen jammer dat er 2 boosters, de eclipse en de infinity komen, nu heb je 2×2 dingen die op elkaar lijken hier kun je ook andere leuke dingen plaatsen. en de take off?

  • Dat de Turbine komt is al bekend, maar Eclipse & Infinity er ook nog bij? dan heb heb 2,5 boosters & 2,5 capriolo’s door de Turbine.

 21. Bierhal weer op het koningsplein wat zijn we daar toch weer blij mee
  Gemeente bedankt. Zet de bierhal is bij het kantoor van de burgemeester
  dan hij hij ook eens genieten van het geluid

  • lijkt me logisch toch die komt uit belgie, en als die al een heel seizoen niet gereisd heeft gaat die niet weer beginnen in neder.

 22. fantaschish kermis tilburgse ik woont ver pff ik mag niet van ouders naar toe :S

 23. baal dat commander niet naar tilburgse en commander naar uden en ik super blij dat in den helder noord holland dat kom zomerkermis dat mission space dat noooit geweest den helder 😀 gr julian

 24. Allemaal

  Ik denk dat iedereen gaat baalen want de beste leukste en populairste attractie van Nederland gaat weg!!!!

  Namelijk Sound Machine

 25. ik droom er al jaren van om naar de tilburgse kermis te gaan (ik ben kermisfannaat) maar mijn ouders zien er heel erg tegen op ze vinden me ook te jong om alleen te gaan, (14) ik woon in beuningen vlak bij nijmegen en ik ga wel ieder jaar naar nijmegen alleen maargoed, ik vind zoiso tilburg de allerluekste kermis maar super jammer dat de soundmachine er iedere keer niet komt maar de testrecke lijkt me echt super! in nijmegen is vaak de sound machine er ook niet 🙁

 26. eind jaren 80 en begin jaren 90 stond de hellraiser-waltzer van Raymond codona nog in Tilburg,word tijd dat die weer eens komt naar Tilburg..
  ik weet van betrouwbare bronnen dat die machine weer helemaal opgeknapt is,en nog mooier is geworden dan toen de tijd…
  altijd leuke sfeer daar met goede muziek goede shows en hele mooie lichtshows..
  en wat dacht je van het publiek,die stonden gewoon in de rij voor een kaartje…
  dus ik hoop gemeente Tilburg dat zo,n machine toch weer eens een keertje op de Tilburgse kermis komt….

  • Denk dat je Raymond Codona niet meer op de kermis treft. Volgens geruchten zou hij nu een nachtclub runnen ergens in de UK.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: