App voor nieuws en aanbiedingen tijdens Tilburgse kermis

Het Brabantse bedrijf 100%Lokaal en het Friese Lightcurb bieden tijdens de kermis een netwerk van iBeacons aan, digitale bakens waarmee je via een app allerhande nieuws en aanbiedingen binnen kan halen op je mobieltje. De kermis wil graag het voortouw nemen om via deze manier de ondernemers met het publiek in contact te laten komen.

Dat kunnen zijn weetjes en nieuws, tot aan speciale aanbiedingen van een restaurant of attractie in de buurt. Dat is namelijk het speerpunt van de techniek, met zo’n 25 zenders zijn de aanbiedingen als het goed is heel erg lokaal. Misschien zelfs alf je voor een bepaalde attractie staat.

Deze bakens communiceren via bluetooth, maar bluetooth is iets wat de meesten uitzetten om batterij te besparen, of om inbreuk op je telefoon tegen te gaan. Wij vinden het een erg leuk concept, maar of de mensen nu allemaal hun bluetooth aan willen hebben is natuurlijk de vraag…

Uitproberen ? De iBeacons hangen verspreid door Nederland al in best veel steden en winkels, grote kans dus dat het al werkt.
Downloaden via Google, of Apple

error: Content is protected !!