20e Roze Maandag wordt een “Happy Gay Day”

Roze Maandag viert op maandag 25 juli haar 20ste verjaardag. Het thema voor dit jubileumjaar is, hoe kan het ook anders met een verjaardag, ‘Happy Gay Day’. Twintig jaar homo-emancipatie tijdens de Tilburgse Kermis vraagt om een grote digitale etalage waarin alles tentoongespreid kan worden.

Op onze website hebben we altijd veel ruimte ingezet voor de roze maandag, wat resulteerde in roze-foto galerijen en bij het leesvoer een overzicht van de eerst 15 jaar.

1 gedachte over “20e Roze Maandag wordt een “Happy Gay Day””

  1. he wat leuk dat jullie jarig zijn
    laat ik nu ook op 25 juli jarig zijn alleen ik ben iets ouder en ik kom mijn verjaardag ook vieren op de kermis met een stel vriendinnen en vrienden dus mijn dag kan zeker niet meer stuk
    en wie wet komen we elkaar die dag wel tegen ergens ga me zeker wel ff melden bij de radio 3fm dj’s

    groetjes miss nancy

Reacties zijn gesloten.